Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

büyük takımın yapması gereken budur ve fatih hoca yönetim ardanın boşluğunu dolduracaklarını söyledi...taraftarın beklentisi büyük riera falan bu takıma artı bişey katmaz sadece idare eder.

ya benım beklentım de şu..madem para yok giderler alırlar riera yı ucuza..ortasahaya kreatif bir adam alınır veya kiralanır..misal diego,lucho gibi biri..oynarsın aslanlar gibi..kim bekliyordu bu kadar fazla transfer yapıcaklarını..ben şahsen bu sene şampiyonluga oynıyabılıcegımızı bile dusunemıyordum..o kadar leş kadromuz vardı..hala daha o leş kadrodan adamlar var..düşün yani..

riera + diego gelse tatmin olurum şahsen..

sunuda soylıyım sadece rierayı alırlarsa yaratıcı oyuncu kıtlıgını yaşarız..

Yönetim kurulumuz ve teknik heyet sözünü tutmuştur.Elmander Melo Eboue Ujfalusi Muslera gibi kaliteli oyuncuların yanında şuan Türkiye'nin en iyi oyuncusu olan Selçuk İnan'ı almış ve alternatiflere çoğaltmıştır.4 senelik kaleci sıkıntısını çözmüştür.Şu an adı geçen dört isime çöp diyorsunuz ama bu kulübünde mali boyutları var.Hepimiz istiyoruz kaliteli oyuncular görmek ama burada kulüp menfaati önemlidir.Ben yönetimi ve teknik heyetin yaptıklarını takdir ediyorum ve desteklemeye devam edeceğim renktaşlar.

+1905

Nevzatdindar Nevzat Dindar

Forlan, Benayoun, Riera ve Drenthe...Bu dörtlüden GS seçimini yapacak.

bunlardan ancak daltonlar olur...( Forlan hariç)

Renktş kusura bakma ama Riera nın kaç macını izledin sen ha ? Drenthe nedir ya harbi Lesh denicekse birine drenthe ye denir adam yıllardır hiç bişi yapamadı. Riera hiç yoktan bir liverpool gördü ve oynadı..

Yahu biz elimizdeki en kaliteli oyuncuyu hatta Türkiye'nin en iyi oyuncusunu kaybetmişiz.Arda sakatlıklar yaşamasa Barcelona'da Pedro'nun yerine oynayabilecek düzeyde bir oyuncu.Siz hala Riera diyorsunuz.Çok açık söylüyorum Riera Arda nın yerini dolduramaz.Bize Arda'dan 12mlyon euro para geldi gerekirse bu paranın hepsi harcanıp sol kanada iyi bir oyuncu alınmalı.Bu Oyuncu Riera gibi 30 yaşında olmamalı.Eğer Podolskiyi alırsak en az 5 yıl sol açık armayız.

Riera'ya 4 milyon euro vereceğine,Podolski'ye 14 ver forma sat,kombine sat.

Albert Riera zaten gelmez bize.Olympiakos'un banko oyuncusu ve bu sene CL'de oynayacak.Riera defterini kapayalım derim.

@EmreUtkucan Emre Utkucan

Yunanistanli arkadasimla Riera hakkinda konustum. Arkadasimin futbol bilgisine cok guvenirim. Atina'da yasiyor, maclarin hepsini izliyor...

Ne yazik ki Riera'nin Olympiakos performansi icin son derece olumsuz konustu. Averaj ve beklentilerin cok altinda kaldigini soyluyor...

Riera butun buyuk maclarda kayipti ve Olympiakos onu satmak istiyor diyor. Son olarak 4 milyon euro ona degmez, GS'nin oyuncusu degil dedi.

Bu mesajı ikinci kez gönderiyorum. Emre Utkucan Avrupa futbolunu takip eden ve spormaxte premier lig maçlarını yorumluyan biri ciddiye alınabilecek biridir.

o nereden bilecek. bizim maçta güzel oynadı yeter bize. tek maçla ilahlaştırıp, tek maçla itin poposuna sokarız biz. ergenlik damarlarımız kabardı yine hadi hayırlısı.

Riera iyi futbolcudur da Liverpool'dan beri sürünüyor. Arda'dan gelen parayı ve boşluğu Riera ile doldurmak herşeyden önce taraftara ayıp olur.

ya hocam bugüne kadar sabrettik burda riera için mi bekledik.

Kimseye para harcamadık ardadan 12 m €geldi hala para hesabı yapıyoruz.

Riera'dan başka sol kanat mı yok guardado alsınlar 2.ligde adam.

elia istesek alırız yönetimin içinde kim varsa sorun çıkartan artık para harcamadık ki beleş aldık hep doğruya doğru kaliteli transferler yaptık ama arda hiç hesapta yokken gitti yüklü para bırakara gitti yerine alcağın adam için neyin hesabı ben buna kızıyorum

Renktaş emin ol, ben senden daha fazla istiyorum en iyi, en kaliteli transferlerin yapılmasını. Ama bazen olmuyor. Fakire umut veren çok, emek veren yok derler.. Bize gelen her başkan umut veriyor. Ne yapalım. Bunada şükür. En azından şerefli ve şanlı takımız!

en iyi oyuncunu satıp yerine Benayoun,Riera ve Drenthe gibi adamlar düşünülüyorsa yazıklar olsun...

Yahu biz elimizdeki en kaliteli oyuncuyu hatta Türkiye'nin en iyi oyuncusunu kaybetmişiz.Arda sakatlıklar yaşamasa Barcelona'da Pedro'nun yerine oynayabilecek düzeyde bir oyuncu.Siz hala Riera diyorsunuz.Çok açık söylüyorum Riera Arda nın yerini dolduramaz.Bize Arda'dan 12mlyon euro para geldi gerekirse bu paranın hepsi harcanıp sol kanada iyi bir oyuncu alınmalı.Bu Oyuncu Riera gibi 30 yaşında olmamalı.Eğer Podolskiyi alırsak en az 5 yıl sol açık armayız.

O 12 milyonluk adam Arda etkisi yaratmadığında Ardadan gelen parayı bunun için mi harcadık diyeceksiniz ama.Sırf 12 milyona satıldı diye paratı çar çur etmenin anlamı yok.Paraları çar çur etmekten 500 milyon oldu borç.

ibrahimseten ibrahim seten

gsaray'ın ilgilendiği en spektaküler transferin podolski olduğunu düşünüyorum. hele bugün arshavin'i gördükten sonra. gerisini yönetim bilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt