- 6 Ağustos 2009
- 9.584
- 0
- 1.331
Cevap: Transfer Nöbeti
Şu aralar o zaman biraz daha dikkat.
Şu aralar o zaman biraz daha dikkat.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yalan o liste
Beyler bayanlar Portal'a acilan Podolski konuda teknik bir hata oldu yanlislikla yayinlanmis. Hazirlikli olmak adina taslak olarak o haberi kaydetmistik. sanirim karisiklik oldu bu yuzden ozur diliyoruz.
Ben bu forumlarda sadece karaktersiz kelimesinden 3 gün myc yedim bu adam resmen şuradaki 144 üyenin umutlarıyla dalga geçti resmen bir fiske hak etmiştir herhalde...Az çok bu işlerden anlıyorum nasıl bir yanlışlık böyle bir başlığın açılmasına neden oldu ??
Hazırlıklı olmak adına ?
Demekki forum yönetiminin haber kaynaklarına bazı haberler geldi.
Ben bu forumlarda sadece karaktersiz kelimesinden 3 gün myc yedim bu adam resmen şuradaki 144 üyenin umutlarıyla dalga geçti resmen bir fiske hak etmiştir herhalde...Az çok bu işlerden anlıyorum nasıl bir yanlışlık böyle bir başlığın açılmasına neden oldu ??
Elmander i niye yollasınlar?Adam daha yeni geldi.Nesini beğenmedin Elmander in?Sabri saçmalığından kurtaracak orta saha alalım demişsin.Asıl bizi Balta saçmalığından kurtarcak sol bek lazım.
ah keske. yanıl ulan nevzat..!
Hazırlıklı olmak adına ?
Demekki forum yönetiminin haber kaynaklarına bazı haberler geldi.![]()
Estigarribia ile neden hiç ilgilenmedik ki? çok yararlı olurdu Le Mans 2.lige düştü zaten çok parada istemezlerdi Juve'ye kiralık gitmiş
Hazırlıklı olmak adına ?
Demekki forum yönetiminin haber kaynaklarına bazı haberler geldi.![]()
elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,
Elia için ümitlenmistim Juve Estigarribia'yı aldı diye. Insallah alırız su Elia'yı . Ama su Nevzat'ın listesi canımı sıktı.