Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler bayanlar Portal'a acilan Podolski konuda teknik bir hata oldu yanlislikla yayinlanmis. Hazirlikli olmak adina taslak olarak o haberi kaydetmistik. sanirim karisiklik oldu bu yuzden ozur diliyoruz.

Hazırlıklı olmak adına ?

Demekki forum yönetiminin haber kaynaklarına bazı haberler geldi. :D

berki 4-1-4-1 oynicas bu sene? yosa FT sadece madrid macinda mi denedi'mi bunu?

Ben bu forumlarda sadece karaktersiz kelimesinden 3 gün myc yedim bu adam resmen şuradaki 144 üyenin umutlarıyla dalga geçti resmen bir fiske hak etmiştir herhalde...Az çok bu işlerden anlıyorum nasıl bir yanlışlık böyle bir başlığın açılmasına neden oldu ??

Kardesim oda biseymi ben sabri nasil kaptan oldu dedim diye madrid macinda 1 gun myc yemisim, elestirme hakkimiz yok galiba anlamadim gitti.

Portal dediginiz sey nedir arkadaslar??? Bu arada Iphoneda applicationumuz cikacakti, ama malesef hala yok. Bu konu hakkinda gelisme varmi???

Ben bu forumlarda sadece karaktersiz kelimesinden 3 gün myc yedim bu adam resmen şuradaki 144 üyenin umutlarıyla dalga geçti resmen bir fiske hak etmiştir herhalde...Az çok bu işlerden anlıyorum nasıl bir yanlışlık böyle bir başlığın açılmasına neden oldu ??

Allah Allah ne abarttınız arkadaş.

KAP'a bildirim yapılınca biz de Podolski için taslak hazırladık.Konu taslak olarak kayıtlıydı.

Bugün de yeni arkadaşlara portal için yetki verdik.Sanırım incelerken taslak metni aktifleştirmişler.

Ben yapmadığım halde yapan arkadaş adına özür diledim uzatmayın.

Bu saaten sonra sola adam bulmak zor .Al Tita'yi Turk vatandasi yerli statusunde solda Enginle idare ederler.Sag tarafada Keitayi al oda Kazimla orayi cekip cevirir donusumlu.Yabanci hakkini orta sahaya Sabrinin oldugu bolume kullan mesala Diarra.Harbiden olmaz degil yani.

Elmander i niye yollasınlar?Adam daha yeni geldi.Nesini beğenmedin Elmander in?Sabri saçmalığından kurtaracak orta saha alalım demişsin.Asıl bizi Balta saçmalığından kurtarcak sol bek lazım.

elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,

Estigarribia ile neden hiç ilgilenmedik ki? çok yararlı olurdu Le Mans 2.lige düştü zaten çok parada istemezlerdi Juve'ye kiralık gitmiş

[video=youtube;i2mmy8Pg-YE]https://www.youtube.com/watch?v=i2mmy8Pg-YE[/video]

beyler izlediniz mi bilmiyorum ama bir bakın derim :D

Onur İnce , avat resim'de Erman hoca'nin resimi. merak etim. o programda nolmusdu, gözlük fln :D

elmander i beğenen varmıdır ki oynadığı maçlarda,bildiğin mehmet batdal ın yabancı versiyonu,asıl hata elmander i yol yakınken yollamamak ta,zaten bonservis vermedik verelim bonservisini gitsin,ama işte cesaret edecek kimse yoktur yeni gelen adamı yollamaya orası gerçek,

bonservisini vermekle kurtulamazsın, 3 yıllık ücretini de vermen gerekir

Elia için ümitlenmistim Juve Estigarribia'yı aldı diye. Insallah alırız su Elia'yı . Ama su Nevzat'ın listesi canımı sıktı.

Ya hocam ne sallıyon o adamı dünde GS Elia ile anlaştı diyordu ona bakarsan bugün adı yok her gün ayrı bi yörüngesinden sallıyor.

drente nedir allasen ? drente ayrıca sol açık falan değil bildiğin sol bek

riera olabilir sadece bu isimler arasından ama oda 4.5. tercih olarak

kısaca bu sene sol kanat nanay

çok hevesliyidim ünal başkan ilk seçildiğinde

kabus sezondan sonra herşey bir anda düzeliverdi diye seviniyordum ama transfer konusunda ne yazık ki yine çok başarılı olamadık

önceye nazaran daha iyi şeyler yapıldı gibi ama kewel baros elano keita gibi isimlerde fena değildi

allah sonumuzu hayır etsin

bu sene transferlden ziyade fatih terime güveniyorum

yoksa kadro kalitemiz önceki senelerden çok çok farklı değil

kewel baros keita

arda mehmet topal elano

h.balta servet neill sabri

engin baros kazım

selçuk melo eboue

h.balta servet ujfa sabri

çok sıradışı fark yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt