Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi oyuncu gelmiyecekse verin Berkin e sans, rotasyonda falan, belki topcu cikar..

artık temenni olmaktan çıktı bu söyliyim. fatih hoca çok yakın bi zamanda berkine,anıla şans vericek :=) görürsünüz :=)

carusca iyi adamdı aslında bi gün geri dönecem demişti keitayı alamadık ama onu alalım bali :D [video=youtube;S35sxBJKkpA]https://www.youtube.com/watch?v=S35sxBJKkpA[/video]

Arkadaslar bütün gün nöbet e giremedim varmı bir gelişme transferde

Emre Çolak ve Semih Kaya'nın zamanı geldi artık.. FT şans vermeli

Emre'nin yetenek olarak Arda'dan eksiği yok bence , fiziki açıdan güçlenmeli ve forma şansı bulmalı

ersinduzen Ersin Düzen

karar verdim, bu gece istanbul'u terkediyorum...

:asd::asd:

Evet Atletico yönetiminde adamlığını Ujfa'nın bize kakalandığını açıkca gördük bunu inkar edenler vardı aramızda biz isteyince taraftar baskısı ayağına yatıp Forlan'ı verme bugün sözleşmesini fesh et büyüksün Atletico kaptanımızıda elimizle verdik ya helal olsun iyi yönetimleri var.

Emre Çolak ve Semih Kaya'nın zamanı geldi artık.. FT şans vermeli

Emre'nin yetenek olarak Arda'dan eksiği yok bence , fiziki açıdan güçlenmeli ve forma şansı bulmalı

Fiziki açıdan Arda gibi güçlenmesin Arda fiziğini yağla güçlendirdi bu mümkünse kasla güçlendirsin olmuyorsa bulduğunu yesin arkadaş günlü 20 tane çikolatalı gofret alayım ben ona :D 1 aya kalmaz obezite olur bu kadar zor olamaz fizik kazanmak :D :D

Carusca gelsin harbiden Riera geliceğine adamın ayağı düzgün hızı var az çok takılır öyle yani eski günleri yad ederiz en azından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt