Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

wenger gitmez arsenali bu durumdan sadece o kurtarır arsenal yönetimi de pek masum değil yüksek para verip adam mı aldılar liverpool neler harcadı neler bu sene ama karşılığını alacaklar city de öyle manu da iyi adamlar aldı ama chelsea ile arsenal bu takımların gerisinde bence

Wenger mi kurtaracak bu takımı ?

Senin takımında : Arshavin-song-eboue-Nasri-fabregas olacak ama hiç kupa alamayacaksın bilmem kaç senelerdir...

Elia ve domingo için transfer duasına çıkalım öyle bir muhabbet vardı galiba yağmur duası bereket fln :D

yani hazardı alması daha olası ama elia yıda alabilirler.. elia içinde bir girişimleri olduğunu duymuştum. hazardı alsınlarda elia bize kalsın zaten

Aynen. Elia veya Damiao'dan biri gelsin benim için yeterli alırım formamı izlerim maçımı .Ama bu ikisinden biri kesin gelsin ..

Juventus bir sol açık aldı bugün.Arsenal ile Elia ilgisi varmı sanmıyorum ama olabilr.Juventus bir bek daha istemediği sürece Elia bize yakn

Beyler bu forumda paylaşılması yasak olan kişi bunu söyledi işte ben umutlandım şu an.Şeref Reis gelse de Elia ile ciddi olarak ilgileniyoruz dese :)

Wenger mi kurtaracak bu takımı ?

Senin takımında : Arshavin-song-eboue-Nasri-fabregas olacak ama hiç kupa alamayacaksın bilmem kaç senelerdir...

senin rakiplerinde bu isimlerden çok daha fazlaları var ve arsenal her sene sakatlık problemi yaşıyordu. arsenal de sorun hucümda değil zaten saydığın isimler hucüm yönü çoğunluk arsenal yıllardır sağlam bir ön libero ve stoper hattı kuramadı

hiçbirşey tesadüf değildir ; 82. maç ligde 8-2,28 ağustos 8-2 tersten ve 125 yıl sonra hezimet 1+2+5=8

Güzel bir tez... :D

Elia tam benim sevdiğim still oyuncu yaa :D

elia gelirse mutlaka skora daha cok katki yapmali, yoksa hemen balon demeye baslar bizimkiler

yanlista sayilmaz, elia kac<ildir simdi simdi patlama yapicak diye beklenilen biri ama birtürlü o patlamayi henuz yapabilmis degil.

daha cok asist, gol yapmali ama bize gelirse, hele su kadroda patlama yapar bu herif.

sert, direncli bir takim olduk, tam elia gibi hizli ve teknik birine ihiacimiz sol kanatta.

elia gelirse mutlaka skora daha cok katki yapmali, yoksa hemen balon demeye baslar bizimkiler

yanlista sayilmaz, elia kac<ildir simdi simdi patlama yapicak diye beklenilen biri ama birtürlü o patlamayi henuz yapabilmis degil.

daha cok asist, gol yapmali ama bize gelirse, hele su kadroda patlama yapar bu herif.

sert, direncli bir takim olduk, tam elia gibi hizli ve teknik birine ihiacimiz sol kanatta.

salman eliayla giovanni dos santosu karşılaştırsak hangisi iyi sence?

Dünyaca ünlüdür evet futbolla ilgilenipte Fred'i tanımayan varsa bıraksın bu işleri yetenekleri demiyorum ama iddia dünyaca ünlüyse Fred bu isme uygundur.

fredi tanıyorum ama son yıllarda pek dünyaca ünlü olduğu söylenemez her ismi bilinen adam dünyaca ünlü mü oluyor

Evet.. Elia'ya cok ihtiyacımız var gercekten. Juve almaz artık. Arsenal de ilgilenmiyorsa belki alırız ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt