Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ardada kilo dite birsey kalmamis hayret vallah . Galatasaray da en son hirsli ve mucadelee ettigi Mac avrupa kupa macindaydi

saçma sapan konuşmayın lütfen. o hasta olduğun trübünler onun anasına bacısına sövdü. boşuna kafa yapmayın burda

Ben sövmedim Ayhana edilen küfrün Sabriye edilen hakareti yarısı edilmedi Arda Beye saçma sapan konuşmuyorum ayrıca ben Arda düşmanı da değilim yaptığı yanlışı söylüyorum..

Beyler, eski kaptana o kadar yüklenmeyelim. Sonuçta bizde taraftarız ama tanesi 50 eurodan ne kadar forma alırsak alalım, 12 milyon euro etmez. Takıma 12 milyon euro kazandırması bile bir meziyettir ;)

ayrıca unutmayalım ki Atletico CL'ye veya Uefa'ya kalırsa ekstradan 1 milyon Euro daha kazanacağız

bu arada renktaş sen örnek verince üşenmeden bir hesap yaptım

tanesi 50 eurodan 240 bin forma alırsak 12 milyon Euro'yu topluyoruz...

moderatör uyarı verdi o yüzden yanıtlamıcam. tartışmaya da gerek yok öğlen olsun da yeni transfer gelişmelerine bakarız hep beraber. tartışmak yersiz olur zaten. hepimiz aynı takıma gönül vermiş insanlarız birbirimizin yüzüne bakıyoruz şurda. boşverin ardayı.

brothers adam yatmaya gitmedi oynamaya gitti.

bu arada Arda sut olayini gelistirmedikce ki hizi da yok bence ,30 falan etmez .

ayrıca unutmayalım ki Atletico CL'ye veya Uefa'ya kalırsa ekstradan 1 milyon Euro daha kazanacağız

Ama klube okadar kalmaz :D

:D Ben üşenmiştim :asd: Senelik o kadar forma satamıyoruz sanırım.. Birde forma gelirlerinin yüzde 15i mi ne bize kalıyordu yanlış hatırlamıyorsam, bir araştırayım..

benim gözümdede arda bitik nedenler sole hep acıklamalarında sole gsliyim bole gsliyim 1 suru fasa fiso anlatıp duruor ama solemekle gsli olunmuyor adam son 2 senede hicbisi yapmadı yok habrlerden dolayı yıpranmısmıs yok elestiriolarmıs kardesim senin meslegin ne futbolculuk senin sahnen o saha sen orada adam gibi oynadıktan sonra kimse sana bisi diyemez sen o gs formasıyla sahaya cıktıgın zaman o formanın hakkını vermek zorundasın bakıyorum macda somurtmalar tripler yok mutlu deilim felan gececen bunları arda efendi senn o formaya bunları yapmaya hakkın yok kaptansan bide + sorumlulugun war arda bunların hicbirini yapmadı ve en sonundada kendine yakısır sekilde gitti takımı 1 anda bırakıp en ihtiyacımız olan senede arkasına bile bakmadı bole gslilik olmaz ...

Bu konuda haklısın herkese iyi geceler renkdaşlarım abilerim.Ben bu takımda Keitanında maçını tribünden izledim Lincolünü topu sektirerek ceza sahasına girişine de şahit oldum Barosun gollerine de sevindim.Nevizade gecelerini de söyledim yönetim istifa diye bağıranların yanında da durdum... Sonuç şu ki o yönetim de gitti o futbolcuların bazıları da ama ben hala Galatasaraylıyım kimse Galatsaraydan büyük değildir.Hepimizn ortak paydası Galatasaray iyi ki Galatasaraylıyız..

benim gözümdede arda bitik nedenler sole hep acıklamalarında sole gsliyim bole gsliyim 1 suru fasa fiso anlatıp duruor ama solemekle gsli olunmuyor adam son 2 senede hicbisi yapmadı yok habrlerden dolayı yıpranmısmıs yok elestiriolarmıs kardesim senin meslegin ne futbolculuk senin sahnen o saha sen orada adam gibi oynadıktan sonra kimse sana bisi diyemez sen o gs formasıyla sahaya cıktıgın zaman o formanın hakkını vermek zorundasın bakıyorum macda somurtmalar tripler yok mutlu deilim felan gececen bunları arda efendi senn o formaya bunları yapmaya hakkın yok kaptansan bide + sorumlulugun war arda bunların hicbirini yapmadı ve en sonundada kendine yakısır sekilde gitti takımı 1 anda bırakıp en ihtiyacımız olan senede arkasına bile bakmadı bole gslilik olmaz ...

Sen gerçekten Arda'yı seviyormuşsun bunu farkettim. :) 12 milyon euro verilse bile gitmemesi taraftarıymışsın. Ama inş dostum güzel bir sol açık alıp rahatlarız. 2 senedir Arda'dan pek verim alamıyoruz. Bugün Ossasuna'da bir adam gözüme çarptı, Le Mans mıdır nedir ordan almışlar. Adam Ussain Bolt gibi koşuyordu, çalım atıyordu. Son dakikalarda bir şutu vardı ki uzaktan, kaleci son anda çelmese 3 puanı getirecekti tek başına. Yaşı 21 adamın. Ama ismini unuttum, öyle oyuncular bulsak, Arda'yı falan unuturuz. Hatta tahminim, Eboue açıkta oynarsa rahat Ardayı unutturur.

Sen gerçekten Arda'yı seviyormuşsun bunu farkettim. :) 12 milyon euro verilse bile gitmemesi taraftarıymışsın. Ama inş dostum güzel bir sol açık alıp rahatlarız. 2 senedir Arda'dan pek verim alamıyoruz. Bugün Ossasuna'da bir adam gözüme çarptı, Le Mans mıdır nedir ordan almışlar. Adam Ussain Bolt gibi koşuyordu, çalım atıyordu. Son dakikalarda bir şutu vardı ki uzaktan, kaleci son anda çelmese 3 puanı getirecekti tek başına. Yaşı 21 adamın. Ama ismini unuttum, öyle oyuncular bulsak, Arda'yı falan unuturuz. Hatta tahminim, Eboue açıkta oynarsa rahat Ardayı unutturur.

Lamah tek başına oynattı Athletico Madridi Reyes falan aptal aptal izlediler adamı :D

Bu konuda haklısın herkese iyi geceler renkdaşlarım abilerim.Ben bu takımda Keitanında maçını tribünden izledim Lincolünü topu sektirerek ceza sahasına girişine de şahit oldum Barosun gollerine de sevindim.Nevizade gecelerini de söyledim yönetim istifa diye bağıranların yanında da durdum... Sonuç şu ki o yönetim de gitti o futbolcuların bazıları da ama ben hala Galatasaraylıyım kimse Galatsaraydan büyük değildir.Hepimizn ortak paydası Galatasaray iyi ki Galatasaraylıyız..

Iyi de seni Galatasaray li yapan o degerler degil mi zaten ?

Abim ve kuzenim etkili olmustu mesela beni Gs li yaparken ,Metin Oktay derler durulardi,aglari deldi soyle oldu boyle oldu ...Ve ben Galatsaray li oldum .Oldugumda bilmiyordum Ali Sami Yen"i ama Ali Sami Yen de birilerine o payda da yer verdi.

Sonucta Galatsaray bir isim ve ismin icinde ki isimler bizi Galatsaray li yapti.

Ben yatar arkadaslar inş yarın transferde güzel haberler gelir ve transfer dönemi bittikten sora da herkes burada olur o güzel yorumlarıyla forumu renklendirir

eet ii farketmisin :) ben ta gecen seneye kadr ardayı seviodum posteri bile wardı duvarımda buyuk kaptan dedik bagrımıza bastık sabrettm daha ii olacak die ama sonrada farkettimki hal ve hareketlerinden bu sevgiyi haketmiyormus ondan sonra posteri bile yırtıp attım yani onceki yazımda dedigim gibi o formayı haketmedigini anladım

Iyi de seni Galatasaray li yapan o degerler degil mi zaten ?

Abim ve kuzenim etkili olmustu mesela beni Gs li yaparken ,Metin Oktay derler durulardi,aglari deldi soyle oldu boyle oldu ...Ve ben Galatsaray li oldum .Oldugumda bilmiyordum Ali Sami Yen"i ama Ali Sami Yen de birilerine o payda da yer verdi.

Sonucta Galatsaray bir isim ve ismin icinde ki isimler bizi Galatsaray li yapti.

Öyle Hagıler Metin OKTAYlar Bülent KORKMAZ gibi savaşçılar Hasan ŞAŞ gibi vefalı adamlar kolay kolay çıkmıyor benim bahsettiğim Lincoln gibi Keita gibi disiplinsizler Arda gibi 25 yaşında ergenliğe yeni girmiş gibi davranan futbolcuların bu kulüpten gitmesi bize hiç koymaz biz adam olanı sever efsaneleştirir efsane olmak istemeyeni de gerektiği mevkiye yerleştiririz.Ama hiçbirin unutmayız önemli olan armadır benim için o sarı kırmızı arma olduğu zaman ötesini aramam.

Hacı adam hırs yapmış şutunuda geliştirir bak sezon sonu deriz bu bizim arda mı diye adam sakatlandı oynayamaz dediler 15 gün oynayamaz dediler bi haftada mucize oldu iyileşti hemde kilo vererek döndü. Ayrıca adama sövüldü falan diyonuz da ben mi sövdüm arkadaş sen koca yarım sezonu hala iyileşmedim diye geçir bir kilo bile vereme ardından hesapta olmadan birden gitcem diyip bütün planları alt üst et ohh ne ala rıdvan acun ve emre abisi klavuzluk ederse sonuç bu olur tabiki. Yönetici olsam yarın sabah ardanın maç videosunu alt yapı dahil bütün takıma izletirdim bil hassa gençlere eğer kendinizi geliştirmeyecek, fazla klosu olanlar zayıflamaycak cılız olanlar vucudunu geliştirmeyecek, ben Galatasarayda oynuyom hacı tamam artık yatarım diye düşünecek olan varsa transfer sezonu bitmeden gidebilir serbesttir diye bir ültimatom geçerdim geçilmesi gerekir de

Öyle Hagıler Metin OKTAYlar Bülent KORKMAZ gibi savaşçılar Hasan ŞAŞ gibi vefalı adamlar kolay kolay çıkmıyor benim bahsettiğim Lincoln gibi Keita gibi disiplinsizler Arda gibi 25 yaşında ergenliğe yeni girmiş gibi davranan futbolcuların bu kulüpten gitmesi bize hiç koymaz biz adam olanı sever efsaneleştirir efsane olmak istemeyeni de gerektiği mevkiye yerleştiririz.Ama hiçbirin unutmayız önemli olan armadır benim için o sarı kırmızı arma olduğu zaman ötesini aramam.

Arkadas sen .senin farkindaliginla o armayla tanistin ya 17 yasinda yazio orada ,google nin nasa kayitlari bile dijital ortamda silinmeye baslarken sendeki neyin hafizasida o armaya askin dogdu,yani o arma aski nerden olustu,bi baktin aha bu mu dedin yani?

Bende Galatasaray ismi diger branslarda oyle pek hissedilmiyo yalan yok ,futbol dedin mi akan su duruyor.Ama bu seni basketbol heyacani beni basketbolada merak sardirdi.E bunca yildir o arma onlarda yokmuydu .

Simdi bana kalkip o sen sin ben ,benim deme.

Arda Galatsarayda iken sukur ki bu armaya yakisan biri diyordudk dimi.Bitti o onun kendi secimiydi ,guzel olanlari guzel zamnlarinda ,guzel bir ani olarak birakin.Futbol ahaytin anlami degil ,hayatin bir parcasi.

simdi aklıma geldi bide 1 yerde okumustum galiba bu bizim mert varya cevirmen ona bile devre arasında teklif goturmus gecen sezonun adamda gslilik olsa daha yarım sezon kalmıs ligde gidisinn alt yapısını hazırlar gibi bole islere kalkısmaz tam 1 sinsi konustuklarıyla ici cok farklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt