Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.370
- 20.918
- 2.973
Cevap: Transfer Nöbeti

Salman nerde yahu? Sayfalardir adini görmüyorum. Ceza mi aldi?![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

hangi ara konuşmuş ?evet dağılabiliriz...
@kazimavci
Kazim Avci
Elia nin menajeri: "Juventusla pazarlık içindeyiz, çarşambaya kadar sonuçlanmasını bekliyorum"
Neymiş acaba güne güzel başlamasını sağlayan o mükemmel haber..![]()
yalan yahu daha yeni Estigarribia'yı aldı Juve.
al iste diego ya! sacmaliga bak, adami satmak istiyor wolfsburg, alan da yok, kirala falan opsiyonlu iste, sezon sonu verirsin 8 milyon euro olur biter... cok zor du sanki..
hangi ara konuşmuş ?
kimse almadığına göre mahallenin kerizi neden biz olalım
Jan Vertonghen heeft een aanbieding van Valencia afgeslagen. De verdediger van Ajax liet eerder al weten dat hij de Amsterdamse club alleen wil verlaten voor 'vijf à zes clubs' in Europa en hij heeft los Che laten weten dat hij zich aan zijn woord houdt. Kortom: de Belgisch international rekent Valencia niet tot zijn droomclubs. In Valencia kon Vertonghen bovendien 'maar' 1,9 miljoen euro per jaar verdienen. (AS)
Vertongen diyenler vardi dun, adam sadece 5-6 tane kulublerden birinde oynamak istiyor, o kulubler de 3 asaga 5 yukari belli zaten..
İyi de Juventus sola adam almış galiba, ne yapacak o kadar adamı? Taktiktir taktik...
Juve ziegleri alıp bıraktı garip işler oluyo

gelsin keriz mi kral mi oluyoruz gorursunuz, bi tane oyuncu soyleyin diego kalitesinde TR sinirlari icinde..? (belki Q7 sadece)
Seref Reis olayi nedir arkadaslar? Neler oldu bitti ?