Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ah be Lincoln sorunsuz bi adam olacaktın ki..şu kadroda ne de güzel iş yapardın.

şu ana kadar transferler gayet iyi inş yönetim saçma sapan bir transferle herşeyi mahfetmez..

Cem Sultan gelmesin. Artistin teki. Servet ne yapmış olursa yapsın twitter'da yaptığı açıklamalar hiç hoş değil. Adamsan suratına karşı söylersin. Bu adam yarın bigün gol atınca Melo bunu ittirirse Selçuk'a yaptığı gibi, olay olur.

gelsin de FT karar versin... iyi yedegimiz yok, en azindan sakatlik/formsuzluk olursa o mevkiye yabanci olmayan adam girer kulubeden... Cem Elmander tipinde, Anil da Baros stilinde... dolayisiyla ben 2 seneye uyumlu bir ikili olarak bize fayda saglayabileceklerini dusunuyorum! evet, bir hata yapti, ama bunlar cocuk, unutmayalim! FT onlari buyutur ,-)

Şu Damiao'yu alsınlar, sonra marlos mu gelir benayoun mu gelir drenthe mi gelir riera mı gelir hic farketmez. yeter ki Damiao'yu alsınlar.

bjk Julio Regufe Alves i kapa bildirmiş

gelsin de FT karar versin... iyi yedegimiz yok, en azindan sakatlik/formsuzluk olursa o mevkiye yabanci olmayan adam girer kulubeden... Cem Elmander tipinde, Anil da Baros stilinde... dolayisiyla ben 2 seneye uyumlu bir ikili olarak bize fayda saglayabileceklerini dusunuyorum! evet, bir hata yapti, ama bunlar cocuk, unutmayalim! FT onlari buyutur ,-)
cem ve anıl ikisindende çok farklı .cem çok teknik anıl ise artist bi futbola sahip.

15 Podolski için fazla en fazla 11/12 eder Podolski.

Piyasada iyi sol kanat kalmamısken Podolski'nin fiyatını tartısmak olmaz. Haziran ayında balıkçı dükkanlarında 1 kilo çinekop bulduğunu düşün(tabi imkanı yok da :D), 8 lirayamı alacaksın ? :D

Şahsen Ünal Aysal olsam 15 değil 18 milyon isteseler yine veririm Podolski için.

Karakter meselesi illa ki patlak verecektir. Kaliteli oyuncu, gelsin oynasın, ama terbiyesizlik yapmayacaksa. Arda'ya tepki gösteren bu taraftar Cem Sultan'ı gördüğü yerde keser.

tribundergi Tribun Dergi

Kendilerine önerilen Interli Goran Pandev'in bonservis ücretini yüksek bulan Galatasaray transferden vazgeçti. (Radyospor)

bjk transferi bitirmişti bebe sakatlandı 1 hafta içinde yine transfer yaptılar.Biz yine geleneksel son günleri bekleriz.Son gün transferlerimiz ünlüdür;inamato,M.topal,İnsua,misi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt