- 22 Ocak 2010
- 52.322
- 33.685
- 3.073
Cevap: Transfer Nöbeti
Elia gitsin kumda oynasın.Elia hiçbir zaman Podolski olamaz
Elia .. ?![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elia .. ?![]()
M.Topal faydalıydı. Misimoviç faydalı olabilecekken gönderildi. Insua da fena sayılmazdı. Bi de şu ana kadar yapılan transferleri göz önünde bulundurursak son gün yapılacak transferlerimiz iyi olacaktır bence.
BCA
Bu arada transferleri sadece açıklandığında öğrenec eksiniz az önce öğrendiğim yönetim tahtanın dışında bir süpriz peşinde
ben faydalı olup olmadıklarını tartısmıyorum neden son güne bırakıyoruz 3 ay gibi bir transfer süreci var bu zaman içerisinde oyuncuları alsak kampta hazır hale gelse olmazmıydı.Yok fabiano ile anlastık taraftar bırakmadı reyes ve forlan ile anlastık taraftar baskısından satmadılar poldi ile anlastık maliyeti yüksellttiler keita ile anlastık bonservisi ile almamızı istediler.Yok elim ağrıdı yok başım koptu
ben faydalı olup olmadıklarını tartısmıyorum neden son güne bırakıyoruz 3 ay gibi bir transfer süreci var bu zaman içerisinde oyuncuları alsak kampta hazır hale gelse olmazmıydı.Yok fabiano ile anlastık taraftar bırakmadı reyes ve forlan ile anlastık taraftar baskısından satmadılar poldi ile anlastık maliyeti yüksellttiler keita ile anlastık bonservisi ile almamızı istediler.Yok elim ağrıdı yok başım koptu
Bunu yazarken hangi duygular içerisindeydin ? Podolski'nin gelmesini bende çok istedim ama kapandı sanırım o defter.Yarın bi gün Elia gelse ne diyeceksin ?![]()
arkadaşlar elia dedğiniz adam hamburgda değilmiydi dünya kupasımda da oynamıştı zenci ne ara a. madride gitti
arkadaşlar elia dedğiniz adam hamburgda değilmiydi dünya kupasımda da oynamıştı zenci ne ara a. madride gitti
Tahtanın dışındaki en büyük süpriz benim için Adriano olur![]()