Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Pandev, Podolski, Forlan pahalı geldi.... Elia'yı alamıyoruz....Transfer döneminin bitmesine kalmış 6-7 gün biz kimi almayı duşunuyoruz aceba?

Cidden büyük hayal kırıklığı yaşıyorum. Yönetim doğru işler yaptı yapmadı diyemem ama transferde bence büyük hatalar da yaptılar.

M.Topal faydalıydı. Misimoviç faydalı olabilecekken gönderildi. Insua da fena sayılmazdı. Bi de şu ana kadar yapılan transferleri göz önünde bulundurursak son gün yapılacak transferlerimiz iyi olacaktır bence.

ben faydalı olup olmadıklarını tartısmıyorum neden son güne bırakıyoruz 3 ay gibi bir transfer süreci var bu zaman içerisinde oyuncuları alsak kampta hazır hale gelse olmazmıydı.Yok fabiano ile anlastık taraftar bırakmadı reyes ve forlan ile anlastık taraftar baskısından satmadılar poldi ile anlastık maliyeti yüksellttiler keita ile anlastık bonservisi ile almamızı istediler.Yok elim ağrıdı yok başım koptu

Pandevi begenmeyhiz, Podoslkiyi begenmeyiz, Eliayi begenmeyiz, Rierayi begenmeyiz (biraz anliyorum bunu) vs vs vs..

sanki takimda bunlardan ustun futbolcu kayniyor.

ben faydalı olup olmadıklarını tartısmıyorum neden son güne bırakıyoruz 3 ay gibi bir transfer süreci var bu zaman içerisinde oyuncuları alsak kampta hazır hale gelse olmazmıydı.Yok fabiano ile anlastık taraftar bırakmadı reyes ve forlan ile anlastık taraftar baskısından satmadılar poldi ile anlastık maliyeti yüksellttiler keita ile anlastık bonservisi ile almamızı istediler.Yok elim ağrıdı yok başım koptu

hocam bugun bi haber okudum hollanda federasyonu uefaya talepte buluncakmis.. yeni transfer donemi 31-7-2012/13/14 vs olsun diye.. haha yandikki ne yandik. Bu talepte butun kuluplere gecerli sekilde olacak yani sirf hollanda icin degil.

Sonuna kadar katılıyorum! Transferin son gününde gelen adam 3-5 hafta faydasız kalır en az. Sonra da moralman çöker, taraftar tepki gösterir vs vs... Bu sene amatörlüğü oldu yönetimin bi de şike olayı var tabi. Seneye İnşallah yönetim mantıklı davranır.

arkadaşlar elia dedğiniz adam hamburgda değilmiydi dünya kupasımda da oynamıştı zenci ne ara a. madride gitti

Bu kadar iyi adamı neredeyse bedavaya aldık. Şimdi yüksek bonservis vermeye gelince yönetim böyle mızmızlanacaksa destek beklemesinler. Arda'dan gelen para, o mevkiinin boşluğu ne olacak acaba ?

sercan yildirim, ismi gecen butun forvetlerden daha yetenekli orasi kesin,,

vucut calisip son vuruslarda biraz daha etkili olursa uzun yillar verim alinabilecek bir oyuncu bence

elia 90 dk oynayamaz,arshavin bitmis bi kacmactir yoklari oynuyor,

podolsky bence tam olarak bi sol acik degil,marlos genc ne yapacagi belli degil,

gs nin buyilda denem yapma sansi yok

gecen sezon genc diye aldigimiz stancu pino insua tutmadi bence bu yil

genclerden uzAK DURSAK IYI OLUR,,onun icin bence baros kalmali,

drenthe genc olmasina ragman tecrubeli ve yetenekli, ama bence FT istedigi oyuncu degil,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt