Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Son 6 gunde bakalim ne olacak. Hic degilse sol kanat alsinlar moduna geldim artik.

Bıraksanıza.. Kesin değilmiş. İstenilen oyuncuları alamaz bu yönetim. O yüzden Benayoun'a kalmışız işte başka açıklaması yok.
n

Benayounun neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum,forumda bir kişi beğenmezse herkes adamı çöpe atıyor oluyor, 50 kişi eleştiriyorsa 2 si anca izlemiştir adamı tüm lig boyunca

HucumHatti Muratt

tribundergi tarafından

Cem Sultan' ın çıkmayan lisansından sonra biraz araştırma yaptım. 550 Bin TL lik yetiştirme parası henüz ödenmediği için Gs' ye dönebilirmiş

Tamam anladık bu işi beceremiyorsunuz rezilsiniz tamam bunu kabul ettik bari Sarp'ı Aydın'ı yollayın kadro kalitemiz yükselsin

ya elia yada podolski bu takıma ilaç olur bu kadar dierleri hikaye ( riera benayoun ) isimlerini duyunca bişe içim kararıor yaw :S

HucumHatti Muratt

tribundergi tarafından

Cem Sultan' ın çıkmayan lisansından sonra biraz araştırma yaptım. 550 Bin TL lik yetiştirme parası henüz ödenmediği için Gs' ye dönebilirmiş

O kapı kapandı hocam başka kapıya.

Hala aydın'dan medet umuyoruz birde bu adama verilen şans hiç kimseye verilmedi yahu neden gitmiyor bu adam yeter artık :D

Benayoun'un nesini begenelim kardesim, cöpe cikmis bir adam, kaldi ki en iyi zamaninda dahi Benayoun asla bir takimi sirtlayan oyuncu hüviyetinde olmamistir. Orta sahasi bomba gibi Liverpool'un sürekli kanatlarina pas cikardi ve Benayoun da 50 pastan 5-10 tanesini degerlendirirdi olay bu. Sen Galatasaray gibi defansif kanatlari cökük bir takima getir Benayoun'u sonra otur bir macta 1 paket sigara bitir. Benayoun'dan Galatasaray'a bes kurus fayda gelmez.

n

Benayounun neyini beğenmiyorsunuz anlamıyorum,forumda bir kişi beğenmezse herkes adamı çöpe atıyor oluyor, 50 kişi eleştiriyorsa 2 si anca izlemiştir adamı tüm lig boyunca

Ben 4 sezondur EPL'yi sürekli izliyorum. Benayoun 3 sene önce Liverpool'da harikalar yaratıyordu. Lakin Liverpool'da son senesi ve Chelsea'ye gidişinden sonra bitti artık. İzlediğim son maçlarında ise ayağında top tutmaktan acizdi. Ayrıca Benayoun dar alan topçusu daha çok. O özelliğini de kaybetmiş. Benayoun gelirse hiç bir şey olmaz. Biliyoruz da konuşuyoruz efendim.

Bence resmi siteye mail atalım sol kanat bölgesine kalitesi ispatlı yaşını başını almamış faydalı bir adam alınmayacaksa kimseyi almayıp ara transferi bekleyin bu sürede eldekileri parlatmaya bakın diye..

Elia veya Damiao'dan biri gelsin benim için yeterli alırım formamı izlerim maçımı.

Beyler hafıza kartını adapter ile pc ye taktım ışığı yanıyor ama görmüyor yardım olursanız sevinirim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt