Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nerden bilyiorsunuz ki Mendes´in toplantiya katildigini?

Yahu arkadaslar bu kadar oyuncu transfer edildi,takim ne hale getirildi.Hala yonetime salliyosunuz ya pes vallahi ... Bir de nasi olsa 6 gun kaldi,cikin,gezin dolasin.Ne olucaksa oolucak artik,kafaya takmayin,ynetim ve fatih hoca isini bilir

Futbolcu olsam Mendez'le çalışırdım özellikle Portekiz'li adam kör topal aldırıyo valla.

Bence sen onu sadece chelsea'nin 10 numarası olarak biliyosun. son yıllardaki maçlarını izlediğini hiç sanmıyorum. izlesen bu yorumu yapmazdın

Tüm Premier Lig maçlarını izliyorum.

Yossi Benayoun'un yeteneklerinide biliyorum.

Galatasaray taraftarının Benayoun'a sırt çevirecek durumu olmamalı.

Riera'ya bende karşıyım. Ama benayoun iki ayağına hakim, şutör ve kıvrak bir oyuncu. Türkiye ligindede ciddi işler yapar.

Tek handikap yaşı. Uzun seneler faydalanamayız belki. Ama büyük paralar bayılmazsak ve 2 senelik sözleşme yaparsak buda sorun değil.

Bu adam Liverpool'dan Chelsea'ye gitti. Şimdide Arsenal ilgileniyor.

Ben bu sene sol kanatta Aydını seyretmek istemiyorum.

Eğer Poldi'yi bırakmıyorlarsa, Elia Juve'yi tercih ediyorsa, Arda takım üzerine kurulmuşken kaçarcasına gidiyorsa, Yossi Benayoun o kanat için geçerli bir oyuncudur.

Acele etmeden transfer yapalım daha koskoca 2 gün var telaşımız yok.

[video=youtube;z2PpCNaHW5w]https://www.youtube.com/watch?v=z2PpCNaHW5w[/video]

mervan dün 2 gol atmis ,bence bu adam alinmasi lazim

Yönetime sallayan saçmalamış olur benim dediğim yönetim yanlış adım atmasın bu yönetim farklı tabi ama biz hala tedbirliyiz Adnan amcalar bizi çok korkuttu bu konularda sağolsunlar...

TimurKUBAN Timur KUBAN

Son Dakika: fenerbahçe Şampiyonlar ligine katılmamayı CAS'a taşıyacağını KAP'a bildirmiş. CAStırmayın boşuna KAPtırdınız kuyruğunuzu...

:D :D :D

Yahu arkadaslar bu kadar oyuncu transfer edildi,takim ne hale getirildi.Hala yonetime salliyosunuz ya pes vallahi ... Bir de nasi olsa 6 gun kaldi,cikin,gezin dolasin.Ne olucaksa oolucak artik,kafaya takmayin,ynetim ve fatih hoca isini bilir

Yönetim şuana kadar iyi transferler yapsada işin finali cok önemli. Bence finali iyi yapamadıktan sonra önceki transferlerin pek önemi yok.

Yani kısacası bir işi yapacaksan tam yapacaksın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt