Recep Yesildag
Kırmızı Üye
- 17 Ocak 2010
- 1.208
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
adam juve`ye gitti gidecek
Elia Alırız raat olun Allahın izniyle![]()
adam juve`ye gitti gidecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elia Alırız raat olun Allahın izniyle![]()

o pinti arsene wenger nasıl kıydı paraya bizim eboue ye verdiğimiz parayı harcamışlar hala fabregas ve nasri paraları yastık altında![]()
Ne var şu Elia'da anlamıyorum. Yemin ederim leş topçu.
alıcaz zaten. elliaya yıllık olarak diğer kulüplerden daha çok verir GALATASARAY ilk 11 garantiside var.Elia Alırız raat olun Allahın izniyle![]()
son ana kadar bekleyin bence 1i gelir elbet diego-podolskiden.ama ellia gelir.Lig tv riera ile büyük ölçüde anlaşıldı dedi bence başkan yıldız transfer sözünü tutmayacak
Burada Barış Özbekin sevgilisiyle resmini paylaştım diye 1 gün konudan atıldım ama daha 2 gün önce aynı resim burada paylaşıldı.Raporlamama rağmen sadece resim silindi.Kural kuralsa kural gibi uygulanmalı biri atılıp biri tutuluyorsa o zaman sıkıntı vardır.
Lig tv riera ile büyük ölçüde anlaşıldı dedi bence başkan yıldız transfer sözünü tutmayacak
AY7 akaaar :lol:
Bu Arsenal herhalde kendini orta sınıf takımı yapmaya calısıyor.
Bu Chu Young Park ile trabzon ilgilendi bu sene bir ara vazgeçtiler sonra.
Lig tv riera ile büyük ölçüde anlaşıldı dedi bence başkan yıldız transfer sözünü tutmayacak