Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

marlos gelirse başka bir oyuncunun eşantiyonu olarak gelir diye tahmin ediyorum ama sağlam bir sol açık-sol forvet (podolski) mevki bir oyuncu gelirse onunla birlikte transfer noktalanır

Burada Barış Özbekin sevgilisiyle resmini paylaştım diye 1 gün konudan atıldım ama daha 2 gün önce aynı resim burada paylaşıldı.Raporlamama rağmen sadece resim silindi.Kural kuralsa kural gibi uygulanmalı biri atılıp biri tutuluyorsa o zaman sıkıntı vardır.

Ne var şu Elia'da anlamıyorum. Yemin ederim leş topçu.

Lig tv riera ile büyük ölçüde anlaşldı diyo sevinmelimiyiz ?:sopa:

Ahaha Fernandes Selçuk kıyaslaması ha çok büyük adamsınız vesselam her şeyi geçtim adam yerli her şeyi geçtim adam Fernandes'ten yetenekli bunu gösteriyor zaman daha da iyi gösterecek zaten.

o pinti arsene wenger nasıl kıydı paraya bizim eboue ye verdiğimiz parayı harcamışlar hala fabregas ve nasri paraları yastık altında :D

Bu Arsenal herhalde kendini orta sınıf takımı yapmaya calısıyor.

Bu Chu Young Park ile trabzon ilgilendi bu sene bir ara vazgeçtiler sonra.

Lig tv riera ile büyük ölçüde anlaşıldı dedi bence başkan yıldız transfer sözünü tutmayacak

Burada Barış Özbekin sevgilisiyle resmini paylaştım diye 1 gün konudan atıldım ama daha 2 gün önce aynı resim burada paylaşıldı.Raporlamama rağmen sadece resim silindi.Kural kuralsa kural gibi uygulanmalı biri atılıp biri tutuluyorsa o zaman sıkıntı vardır.

Son bir kaç gün kaldı diye, biraz daha müsamaha gösteriyoruz o konuda, çifte standart gibi bir durum söz konusu değil yani merak etmeyin.

Bu Arsenal herhalde kendini orta sınıf takımı yapmaya calısıyor.

Bu Chu Young Park ile trabzon ilgilendi bu sene bir ara vazgeçtiler sonra.

sübyan düşkünü arsene wenger marvin martin ve mousso sissoko,hazard 3lüsü ile ilgileniyor diye haberler vardı yine bir fransız fantezisi yapabilir arsenal yapsada toparlansa arsenal zevkli bir lig izlesek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt