Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

En cok Rieranin gelmesini istiyorum,cok izledigim icin Kewell etkisi yapacagindan eminim,Elia cok yetenekli ama bizim ligde kesinlikle oynayamaz,kiz gibi oynuyor ve Hamburg taraftari ondan nefret ediyor.

konuşulan o kadar yıldız isminden sonra riera beni asla tatmin etmez, ya sözlerini tutsunlar yada yapamayacağı şeyler için söz vermesinler

Senin fikrine katılıyorum ama eğer alamayacaklarsa neden sezon başı yıldız gelecek diye tutturdu başkan ben % 100 futbol programını hatırlıyorum ve başkanın oradaki konuşmalarından sonra gerçekten inanmıştım

Muslera-Eboue-Melo yıldız deilse Ronaldo-Messi 'yi beklemeye devam..

Koskoca Ramazan bitti , transfer nöbeti bitmedi..

Hayırlı nöbetler renktaslar.. :)

Ceza alınması gereken bir post atsaydım "sayın" moderatörler çoktan cezayı faturayı kesmişti sorgusuz sualsız ama biz bir sorgu sual sorduğumuzda cevap alamıyoruz forumda ki cezalar dogmatik midir soramaz mıyız öğrenemez miyiz? Ha yeri bura değilsede özel mesaj atılsın bir şey yapılsın yani.

Başkan, sanırım yeni göreve gelme heyecanıyla ve de kötü geçen bir sezonun ardından; taraftarların umutsuzluğunu kırmak ve gelecek sezon olumlu düşünebilmemiz için pembe bir toblo çizmiş olabilir.

Ben bahane falan bilmem, ya sözlerini tutacaklar yada yapamayacakları şeyler için söz vermeyip söyleyeceği kelimeleri bir daha düşünsünecekler,Yanlış anlama sitemim sana değil

elmander-baroş-muslera-eboue-ujfa-melo bşka yabancımız yok su an...cluio kalsaydı bari

Başkan sözünde durdu, dediklerin gerçekten yıldız ama Arda nın gideceği bilinmiyordu.Ardanın yerine üst düzey biri alınmalı yada en azından sol açık alınmalı.Lakin çok az bir zaman kaldı inşallah sola bir transfer olur.

konuyu cok yakından takip edemedim son 30 dkdır.ama baslangıcını ve gelişim kısmını biliyorum.forum kuralları geregi küfür cezalandırılıyor.saygı duyuyorum ama sinan beyin ceza almasına neden olabilecek mesajına bakarsak herhalde bu forumda pek cok kişi öyle düsünüyordur ben dahil.forum yetkililerin ceza konularını tekrar düzenlemelerini gerektigini düsünüyorum.fb,bjk ye küfür etmek belki ceza verilebilir ama sinan bey dogruyu söyledi diye ceza verilmemeli.en uygunu uyarı cezası olurdu.korkarım bu verilen cezalar forumdaki güveni sarsmıs ve ilişkileri zedelemiştir. inş küfür icermeyen bu acıklamalarımın üzerine bir ceza da ben yemem. :coffee:

Forumda oluşan durum nedir neden başkaldırı oldu uzun süredir burda olmasadam Salman Arslan gibi iyi niyetli bir aktif abimiz neden ötürü ceza aldı keza Sinan Doğan biri açıklasın hele.

Ceza alınması gereken bir post atsaydım "sayın" moderatörler çoktan cezayı faturayı kesmişti sorgusuz sualsız ama biz bir sorgu sual sorduğumuzda cevap alamıyoruz forumda ki cezalar dogmatik midir soramaz mıyız öğrenemez miyiz? Ha yeri bura değilsede özel mesaj atılsın bir şey yapılsın yani.

Yukarıdaki mesajında sorduğun sorudan mı bahsediyorsun ?

Forumda oluşan durum nedir neden başkaldırı oldu uzun süredir burda olmasadam Salman Arslan gibi iyi niyetli bir aktif abimiz neden ötürü ceza aldı keza Sinan Doğan biri açıklasın hele.

sanırım herşey 160 tane ***in ölmesiyle başladı... sanırım bazılarına dokundu ve şikayet edildi.. olaylar öyle patlak verdi...

kimseye küfür etmem ama durum bu şerefsizler olunca kanıma dokunuyor... ve bu yüzden haksız yere arkadaşlarımız ceza yiyor..

bazılarıda rahatlamıştır şimdi..

Arkadaşım yıldızdan ne kastettiğimiz anlıyormusun, Hani adebayor,drogba,forlan,reyes forvet tipinde olanları, yoksa alınanlara lafım yok o mevkiiler için iyi oyuncular ve eboue ye yıldız diyemessin adam iyi olabilir ama arsenalde son 1-2 yıl forma bulamadı milli takımda yok bonservisi 3.5 milyon, eboue sadece ortalamanın üstünde bir oyuncu o da yıldız demek olmuyor

Başkan sözünde durdu, dediklerin gerçekten yıldız ama Arda nın gideceği bilinmiyordu.Ardanın yerine üst düzey biri alınmalı yada en azından sol açık alınmalı.Lakin çok az bir zaman kaldı inşallah sola bir transfer olur.

Transfer dönemi bitse haklsın abi de , daha sola çaık ve forvet alınacağı söyleniyor. alınmazsa tepki gösterelim ancak iki transfer yaparlarsa yönetime kimse sallamasın..

ayrıca Arda'nın gitmesi,yerli olmasından dolayı, bütün transfer planlarını alt üst etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt