Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Nevzat ta riera ve elia derse doğrudur bence.İkisi de aynı şeyi söylemiş olacak

nevzatdindar Nevzat Dindar

Başkan Aysal bugün (dün) i Drenthe'ye sıcak bakıyor..Hollandalı olursa sürpriz olmaz..Çünkü Real Madrid gözden çıkardı.

Vazgeçtim Riera gelsin.

Arkadaslar paylaşıldımı bilmiyorum ama Tanju Çolağın Rıdvan için soyledikleri gercekten yerine oturmuş böyle iki üç yorumcu daha çıkıp konuşsa nontvninde gercek yüzü ortaya cıkıcak KRAL çok KRAL konuşmuş

Tanju Çolak‚ Rıdvan Dilmen´i Başbakan Erdoğan´a gittiği için sert bir dille eleştirdi‚ tarafsızlığını kaybetmekle suçladı.

Çolak‚ ´´Yıllarca ben tarafsız yorumcuyum kisvesi altında program yapanlar‚ bugün futbolun geldiği noktada tarafsızlıklarını bir kenara bırakıp‚ ait oldukları camiaların en önünde hareket ederek‚ ön plana çıkma gayreti içindedirler.

Sayın Başbakanımıza Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile beraber konuşmaya gitmek‚ yarınlarda yapacağınız yorumlarda insanların hafızasına kazınmış olarak karşınıza çıkmıyacakmıdır? FB kulübünün yöneticisi yokmudur ki‚ idari bir soruşturmayı Başbakana taşıyıp yardım dilemek görevi Rıdvan Dilmen´e düşmüştür.

Her ne kadar futbol yorumculuğunu bıraktım dese de önümüzdeki günler bunun böyle olmadığı görülecektir. Bundan sonra Tv ekranlarında boy gösterirken GS-BJK-TS ve diğer kulüplere‚ taraftarlarına karşı nasıl objektif ve tarafsız olduğunu inandıracaksın sayın Dilmen.

Sen ne kadar tarafsızım desen de bugünden itibaren tarafsız yorumculuğun sorgulanacaktır.´´

Drenthe'nin disiplinsizliğini bir kenara koyarsak,Riera'dan çok daha yeteneklidir bana göre.Ayrıca Nevzat ağır sallıyor,o ayrı.

Alper Mert:

Transferde yaşanan son dakika gelişmelerini aktarayım arkadaşlar. Elia için kiralık olarak geçtiğimiz hafta Hamburg kulübü ile anlaşmaya varıldı. Bende kiralık olmaz adama zaten Juvetus iyi para veriyor dedim ama yöneticilerimiz ısrarla kiralık diyor. Yani eleştirebilirsiniz kiralık olmaz diye ama öyleymiş. Neyse devam edelim. Cuma günü de menajeri ve Elia İstanbul'a davet edildi. Florya'ya gelip hoca ile bir toplantı yapıp ardından da Türk Telekom Arena Stadını gezecekti. Ancak son dakikada hoca Riera'yı gündeme alınca Elia'dan süre istendi. u süre ne kadardır bu sürenin sonunda Elia hala daha bize gelmeyi kabul eder mi bilmiyorum. Hoca Riera'yı isteyince pazarlıklar o yöne kaydı. Hocayı işte bu noktada anlayamıyorum Elia'yı kendisi istedi adam İstanbul'a geleceği saatlerde Riera'ya rotayı çevirdi. Yönetim içinde Riera'ya itiraz eden çok isim var. Sonucunu bende merak ediyorum. Elia dışında Benayoun için de geçtiğimiz hafta bazı temaslar olmuş ona da bekle demişler ancak o belli bir süre beklemesinin ardından İngiltere'de bazı kulüplerle görüşemeye başlamışlar. Başkan Ünal Aysal en sonunda direksiyona geçti. Hocadan değişmemesi şartı ile bir liste aldı. Transfer de yarın akşam artık bu akşam oldu bir hareket olacaktır. Bayram hediyesi yolda kim olur derseniz hala daha bana gelen bilgiler Elia yada Riera olacağıdır bilginize. Bu arada 30 Ağustos Zafer Bayramınız ve mübarek Kurban Bayramınız da kutlu olsun arkadaşlar...

Alper Mert güvenilir mi tanımıyorum da *

riera komik bir transfer olur..

andres guardado gibi bir isim varken riera falan sacmalığına girerlerse yazıklar olsun..

aslında guardado + diego ( kiralık ) paketi çok iyi olurdu..çok da para gitmezdi

Şimdi sol açık olarak üç aday var.

Riera

Drenthe

Elia

Benim sıralamam;

1.Elia

2.Riera

3.Drenthe

Elianın ihtimali düşük.Bana göre Riera gelecek...

Nevzat Dindar

Muntari de tamam..Ama en son seçenek..Ona da hoca sıcak bakmıyor..

Aha cezam bitmiş lan Salman Reis bayram hediyesifalan filan deyince uyandım ulan ne destansı sövmüştüm federasyona 1 ay almıştım allah razı olsun indirmişler cezamızı .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt