Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ya sola paraya kıyıp adam gibi adam almak lazım . kıytırık sol açık ve forvet olacağına çok iyi bir sol açık olsun :(

a0wcxg.png

guardado ya, alin su adami, sol tarafin her yerinde oynar super ligi supurur,

verin parayi, bak dalgana, hakan unsal da n sonra oraya bir adam koyamadik,

victoria bir sene iyi oynamisti oysa

Karsinizda Royston Drenthe!

[video=youtube;bXD9DXOE-Nk]https://www.youtube.com/watch?v=bXD9DXOE-Nk[/video]

Ulan var ya şu Yönetim kurulundaki vizyonsuz herifler bizim başkanı tutmasa çok iyi olucaktı kıytırık kıytırık para hesabı yapıyoz en değerli oyuncumuzu satıp maliyet hesabı yapmak nasıl bir mantıktır anlamıyorum.

YamanAkinci Yaman Akinci

@nevzatdindar Eline saglik. Ben hala 1-5 Eylul arasi, yani 31in'de Avrupa da transfer bittikten sonra adam alacaklar diye dusunuyorum

nevzatdindar Nevzat Dindar

@YamanAkinci Başkan da senin gibi düşünüyor..:))

Yalnız 1 hafta kaldı ve biz halen 2 yabancı 1 yerli transferi falan düşünüyoruz..Yani alınana adamlar çok iyi teşekkürler Ünal başkan gerçekten..Sadece transferleri siz de yetiştiremediniz,bu eksi puan

Drenthe de Riera da golcü isimler değil. Hadi Riera'nın asist özelliği filan iyidir ama bu takım zaten gol sıkıntısı yaşıyor. Elde Kazım,Elmander ve Baros'tan başka hücumcu yok. Podolski ve Elia tarzında sol kanat ve forvet/ofansif ortasaha almak şart.

hyurekli haluk yurekli

@nevzatdindar @funverdi transfer bu saate birakilmaz.podolskinin arshavinin maliyeti yukseklmis!!! giderken bilmiyor muydun maliyeti?

La bu Nevzat salak mı, ben mi mala bağladım? =D Muntari zaten yeni Sunderland'e gitmedi mi? =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt