Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

tribundergi Tribun Dergi

Sky Sports: Arsenal, Benayoun ile ilgileniyor.

koş benyamin koş arsenal'e

Özgüven eksikliği salman reis,burada çok fazla sorumluluk almıyor ama FT onu tercih atmıyor bir nevi formaya küser oyuncu oynatılmazsa ki bence yekta şuanda orta sahamızda olması gereken 3'lü içersinde yer almalı melo-selçuk-yekta olmalı ama terim sabri'yi denedi hep gidecek falan deniyor sürekli.

onu diyorum iste, normalde selcuk-melo nun yaninda en ofansifi olan yekta olabilirdi, olmaliydi ama iste adam pekbirsey yapamadi geldiginden beri, bu yuzden olsa gerek hoca onu pek düsünmüyor gibi

Renktaşlar sabaha namaz var.Herkese iyi bayramlar diliyorum.Herşey gönlümüzce olur inşallah :)

onu diyorum iste, normalde selcuk-melo nun yaninda en ofansifi olan yekta olabilirdi, olmaliydi ama iste adam pekbirsey yapamadi geldiginden beri, bu yuzden olsa gerek hoca onu pek düsünmüyor gibi

Hocam gecen seneki takımda kimi alsan b işey yapamazdı zaten. Önemli olan bu kadroda şans verilmesi.

tribundergi Tribun Dergi

:asd:

yalniz abartiginiz kadar kötü degil herif, hatta ben onu liverpoolda cok begeniyordum ))

ben sadece yasli oldugu icin gelmesin diyordum, birde yahudi oldugu icin sikintilar yasaya bilir diye korktugum icin gelmezse iyi olur diyenlerdim.

yoksa benyamini begenirim ben, daha dogrusu liverpoolda oynarken hep dikkatimi cekmistir kendisi

Mehmet Yilma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

evet beyler billiyorum ban yiyecem ama size soyliyimi kimin gelecegini kanakgi sormayin gelen isim biz istemedigimiz benayoun gelecek bakin gorun bende hic istemiyorum bu adami ama malesef o gelecek arsavin gelmiyecek cunki arsenal bu kötu durumda en iyi oyuncularindan birini birakacaklarini sanmiyorum

Mehmet Yilma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

beyler ben size diyorum bu kesin bir kaynaktir transfer beklemeyin abicim ben size diyorum bizimkiler transferi kapatilar cok ama gercekten cok buyuk bir supriz olmazsa transfer yapmiyacaklar bu 100 % ister inanin ister inanmayin siz bilirsiniz

Git geller yaşamış bir Galatasaray'lı :)

Abi bu beşiktaş iyidir kötüdür bir adam alıyor borsaya bildiriyor akşamına adam geliyor. Bizimkiler mi bu KAP ı yanlış anladı acaba.

tribundergi Tribun Dergi

çıkan haberler doğruysa arsenal her tarafa saldırmaya başladı hezimetten sonra...

mustafa sarpıda gündeme alırlarmı ki acaba:D

ibrahimseten ibrahim seten

ünal bey'le mesajlaştım.. ama içerik veremem.. sadece şu: isim çarşamba günü kesinleşecek.. şu an karar aşamasında..

ibrahimseten ibrahim seten

ünal bey'le mesajlaştım.. ama içerik veremem.. sadece şu: isim çarşamba günü kesinleşecek.. şu an karar aşamasında..

yavv bunlar kankiler heral

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt