Ferhat Karakoç
Büyük Kaptan
- 2 Nisan 2010
- 22.882
- 8.673
- 1.933
Cevap: Transfer Nöbeti
aydını da verseydik yanında
emre çolak samsunspora kiralanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
emre çolak samsunspora kiralanmış
barcayı ancak 2 sene önce interin yaptığı gibi 11 kişi savunma(çok dikkatlice)ve çokkk büyük bir şansın olursa(o gün için)yenebilirsin.
forlan interde yillikk 3 milyon alicakmis, öyle diyorlar
yani adamin cebine giren net rakam maksimum 2 milyon euro, yetmez mi, y eter tabi
ben sadece Türkiye ve rusyadan teklifler gelince 6-7 milyon istiyorum diyen biri oldugu icin forlan , yazayim dedim
İlave yapalım...
BJK düşerse en zararlı takım olur en az 8 yıl ceza yer avrupaya gidemez çünkü Avrupa ligi maçlarını oynadılar..
forlan interde yillikk 3 milyon alicakmis, öyle diyorlar
yani adamin cebine giren net rakam maksimum 2 milyon euro, yetmez mi, y eter tabi
ben sadece Türkiye ve rusyadan teklifler gelince 6-7 milyon istiyorum diyen biri oldugu icin forlan , yazayim dedim
İlave yapalım...
BJK düşerse en zararlı takım olur en az 8 yıl ceza yer avrupaya gidemez çünkü Avrupa ligi maçlarını oynadılar..
barcayı ancak 2 sene önce interin yaptığı gibi 11 kişi savunma(çok dikkatlice)ve çokkk büyük bir şansın olursa(o gün için)yenebilirsin.
Galatasaray scheitert - Podolski bleibt beim FC | Koeln.de
Google translate e göre podolski kesin yattı diyor galiba adamlar![]()
forlanın turkiyeye gelmemesinin sebebi para deil aslında gelmemek icin astronomik rakamlar istiyor isde la ligadan turkiye ligine gitmeyi cazip bulmuyor yani ferrariden hyundaiye binmek gibi bisi![]()
O yüzden Real maçında ecel terleri döktünüz ve bala yendiniz.
biraz eski haber koymuslar oraya.
lan Derya Büyükuncu ölmüş şok oldum
lan Derya Büyükuncu ölmüş şok oldum