Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

barcayı ancak 2 sene önce interin yaptığı gibi 11 kişi savunma(çok dikkatlice)ve çokkk büyük bir şansın olursa(o gün için)yenebilirsin.

Hele sükür benim gibi gercekleri gören biri cikti.

Barcelonayi yenmenin tek sansi...

Barcanin kendi kötü günde olmasi

Barcanin kale önünde cok sanssiz olmasi

Defansin o gün cok gününde olmasi

Her buldugun pozisyonu gole cevireceksin, ki fazla bulamicaksin

Hakem sertlige müsade eden hakem olacak

Barca gününde ise yedek takimla cikarsin, oyunculari diger maclarda saklarsin, korursun.

forlan interde yillikk 3 milyon alicakmis, öyle diyorlar

yani adamin cebine giren net rakam maksimum 2 milyon euro, yetmez mi, y eter tabi

ben sadece Türkiye ve rusyadan teklifler gelince 6-7 milyon istiyorum diyen biri oldugu icin forlan , yazayim dedim

Benim sinirlendiğim bir türlü anlam veremediğim olay bu...

kardeşim sen forlan'ı alsaydın senelik en az 4 verecektin 4X3=12 milyon euro bonservis 5 desen 20 milyon euro ya yaklaşık bir para..

Ver o paranın yarısını damiano mudur nedir ... (sizler iyi diyorsunuz ben bilmiyorum )

Barca en iyi takim oyununu oynayan bir toplum---real en hizli birersel oynayan oyuncularla kurulu.iki takiminda özelikleri farkli ama barca real ile kiyaslanamaz bile bana sorarsaniz.barca gelmis gecmis en iyi takim.herkez diyor bunu .real ise sadece cok iyi ordan burdan toplanmis oyuncularla bir toplum.takim ruh meselesine geldik :)

forlan interde yillikk 3 milyon alicakmis, öyle diyorlar

yani adamin cebine giren net rakam maksimum 2 milyon euro, yetmez mi, y eter tabi

ben sadece Türkiye ve rusyadan teklifler gelince 6-7 milyon istiyorum diyen biri oldugu icin forlan , yazayim dedim

forlanın turkiyeye gelmemesinin sebebi para deil aslında gelmemek icin astronomik rakamlar istiyor isde la ligadan turkiye ligine gitmeyi cazip bulmuyor yani ferrariden hyundaiye binmek gibi bisi :D

İlave yapalım...

BJK düşerse en zararlı takım olur en az 8 yıl ceza yer avrupaya gidemez çünkü Avrupa ligi maçlarını oynadılar..

düşmesine de gerek yok bence şikeden dolayı herhangi bir ceza yemesi bile yeter ama avrupadan men edilecek sadece beşiktaş mı olur ülke futbolu mu orası belli olmaz

barcayı ancak 2 sene önce interin yaptığı gibi 11 kişi savunma(çok dikkatlice)ve çokkk büyük bir şansın olursa(o gün için)yenebilirsin.

2 sene önce Atletico Madrid de yenmişti Barca yı hemde gayet açık ve hücum oynarak hatırlayan vardır belki bizle oynayacakları maçtan 3-5 gün önce geçen sene de Real Sociedad, Hercules, Real Madrid ( Kral kupası ) ve Arsenal( CL ) yenmişti :)

forlanın turkiyeye gelmemesinin sebebi para deil aslında gelmemek icin astronomik rakamlar istiyor isde la ligadan turkiye ligine gitmeyi cazip bulmuyor yani ferrariden hyundaiye binmek gibi bisi :D

İnterde kadroya girebilecek mi çok merak ediyorum. Copa Amerikada ölü gibiydi adam.

Yönetimler değişir içerideki kafalar değişmezse biz daha çook bekleriz ağustos gecelerinde transfer olsa'da rahatlasak diye. Eboue transferi bile sancılı oldu sanki almamak için diretildi bişe oldu... Transfer yapmak istersen kos kocaman ağustos ayında bir tane sol açık bulur alıp gelirsin ama eğer istemezsen hep bir engel çıkartılır kendimiz çıkartırız o engelleri hep böyle oldu bböyle de devam eder diye düşünüyorum. İçerden birileri artık yeter transfer yapmayalım diye hep engel koyuyor cimrilikle borçların ödeneceğini düşünen geri kafalılar var oysa ki ne dünya eski dünya ne de oyuncular eski kafalı oyuncular parayı verirsen iyi oyuncu gelir dolayısıyla bu sana pozitif anlamda para olarak geri döner... Transfer sezonu bittikten sonra x oyuncuya teklif yapılacak fikrini duyunca cinlerim tepeme çıkıyor nedendir bilmiyorum ama bu saatten sonra kimse kimseye iyi oyuncusunu vermez pazara sabah gidersen ucuz fiyata sağlam mal bulursun, öğlen gidersen biraz tuzlu fiyata hafif ezik mal bulursun, pazara akşam gidersen elde kalmışları bulursun eğer pazara kapandıktan sonra gidersen kusura bakmayın ama çürük-çöplük mallardan başka bişe bulamazsın. En iyisi pazarı boşverin tarlaya gidelim belki kendi mahsülümüzden bir şeyler çıkar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt