Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Var.

- FT: "Bayram 3 gün. Transfer hediyesi vermek istiyoruz bunun için çalışıyoruz. Şuan birşey söyleyemem."

- Elia Juve'ye gidiyor gibi

- Niang'da gidiyor. Alinia mıdır nedir oraya.

- Trabzon'daki 30 Ağustos gösterilerine kimse katılmamış

- Steve Jobbs'ın 3 aylık ömrü kalmış.

Steve jobs'a üzüldüm bak. örnek alınacak bir insan

Arkadaşlar Benayoun zor çünkü Arsenal ve Liverpool talip. Elia çok büyük ihtimal Juve ile anlaşıyor. Galiba paraya kıyıp son gün Podolski yi alacaklar. İçime öyle doğuyor ya hadi hayırlısı.

bu juventus bir cacık yapamadı diye yine transferse salmış kendini nerde boş beleş adam takıma topluyolar bi matri sağlam transfer

Vucinic ve Pirlo? :)

Yalnız Giovinco'yu göndermeleri tam bir skandal..

doğru unutulmayacak adamları unutmuşum vucinic tam bir komando pirlo tartışılmazda ne biliyim şu şike olaylarından sonra ki juve hiç cazip gelmiyor artık bana hep huzurevi takımı olarak geliyor yaş ortalaması neredeyse 30

mehmetayan75 profile

mehmetayan75 Galatasaray'ın transferi konusunda akşam saatlerinde yaşanacak resmi gelişmeler sadece Lig Radyo'da, sultani124 imzasıyla yayınlanacak.

sultani124 ılgaz çınar

bir inamoto değil , 201/2011 performansı haricinde evet takıma yaraşır ama yine de el üstünde değil göz altında tutulması gereken bir oyuncu

11 dakika önce

ılgaz çınar

sultani124 ılgaz çınar

isim mevki veremiyorum güveni sarsamam maalesef akşam ok dendiğinde söylerim zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt