Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Solda Drenthe, sağda Kazım. Bana çok çekici gelmiyor. Oyun tıkandığında kulübeden girip maçı çevirecek kim var. Aydın, Engin, Emre.

Vay anam vay.

_ertemsener ertem şener

alcantara thiago 'da duvar ve toprak yeme hastalığı varmış 19 yaşına kadar tedavi olmuş kan eksikliği!

adam twitter da bile bilgi veriyor :asd:

_ertemsener ertem şener

büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden,rüştü'nün heryerinden,messi'nin en organik yerlerinden öperim! iyi bayramlar

bunu ertem mi yazmış :D feyk bu galiba :D

Real Madrid zaragoza maçında sağ bek ortaladı sol bek gol attı. inşallah bizde o günleri görürüz

ben turkiyede yasamiyorum kardesim,, dedigin adamlar adam olsa, araplara gitmezler hehehehe,,

brazilya ligini senden daha iyibilirim orasi kesin gibi...elano onlardan daha iyi bir tecrubeye ve gecmise sahip elano onlarin yasindayken

bir cok takimin transfer listesindeydi.

dagoberto cok bencil takim oyunu sifir, pas yuzdesi berbat ,kari gibi hemen yere dusuyor vucut sifir ve yasi 28 29

tek iyi yonu hizi ama o sercanda da var ,,bence sercan daha iyi bi oyuncu ondan,,,

thiago ise anca al hilalda oynar hatta orda bile oynayamayan vasat bi oyuncu 26 yasindan sonrada bi gelisme olmayacagina gore ,,bos gec

scoutlik yapmak istiyorsan baska oyunculari takip et bence

Sen hiç izledin mi bu isimleri Elano onlar kadar ünlümüydü sanıyorsun ? Neves Brezilyada her zaman top oyuncu olmuştur, Brezilya ligi diye küçümsediğin o ligten sende 5 tane top duzey yıldız cıkıyor, Alexneler yaptığı ortada kimsede küçümseyemez, olü haliyle bile adam atıyor attırıyor, böyle kosan ekipte Neves her tulu agırlıgını koyar FM'yi gec ızlemedıgın oyuncular hakkında yorum yapma kac tane macını izledin spormax'i ac ızle buda belkı bıraz bılgı verır sana

[video=youtube;LJxV63xt8IM]https://www.youtube.com/watch?v=LJxV63xt8IM&feature=player_detailpage[/video]

fırat günayer

@firatgunayer fırat günayer

Son dakika...!!!! İspanya’da La Liga’nın yeni takımlarından Granada Semih Şentürk'e resmen talip oldu

Olsun Drenthe falan hiçbiri kötü isim değil. Ama Podolski olmalı ya. Hadi be olm ayrılda gel :)

Gerçekten kötü bir isim değil. Hatta iyi bir orta sahası olan bir takım için çok iyi bir transfer de diyebiliriz.

Fakat takımı alıp götürecek, 1-2 kademe yukarı çekecek bir topçu da değil. Bize böyle bir adam lazımdı acilen.

Drenthe´ye digerlerine nazaran (Benayoun-Riera) olumlu bakmamin sebebi sol bek oynayabilmesidir. Baktik Balta iyice sacmaliyor, koyarsin Drenthe´yi sol beke, sola mecburen Kazim gecer, saga da Eboue.

Gönül isterdi Podolski olsun, Arshavin olsun, Elia olsun ama olmadi demek ki. Bende biktim beklemekten. Ne olacaksa olsun artik ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt