Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Allahım inşallah Podolski gelir ya başkan son anda bi kıyak yapsa bu taraftar ne kadar güzel olur.

_ertemsener ertem şener

alcantara thiago 'da duvar ve toprak yeme hastalığı varmış 19 yaşına kadar tedavi olmuş kan eksikliği!

adam twitter da bile bilgi veriyor :asd:

_ertemsener ertem şener

büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden,rüştü'nün heryerinden,messi'nin en organik yerlerinden öperim! iyi bayramlar

bunu ertem mi yazmış :D feyk bu galiba :D

Bizim Mustafa Sarp ne ile beslendi acaba bu yaşına kadar. :)

Anlamam ben. Drenthe de iyi topçu. Saygım vardır futboluna. İş yapar elbet. Seri oyuncu lazım sonuçta.

Ama Podolski gelecek.

_ertemsener ertem şener

alcantara thiago 'da duvar ve toprak yeme hastalığı varmış 19 yaşına kadar tedavi olmuş kan eksikliği!

adam twitter da bile bilgi veriyor :asd:

_ertemsener ertem şener

büyüklerimin ellerinden,küçüklerimin gözlerinden,rüştü'nün heryerinden,messi'nin en organik yerlerinden öperim! iyi bayramlar

bunu ertem mi yazmış :D feyk bu galiba :D

Feyk değil kendi hesabı.

Ya Drenthe gelmesin ya gerekirse Engin oynasın solda ama gelmesin Drenthe.Benayoun gelsin Riera gelsin Marlos gelsin ama Drenthe gelmesin üff bu mu bayram hediyesi inşallah doğru değildir.

Niye? Genelde istenir Drenthe. Bilmediğim için soruyorum, senin bildiğin birşey mi var Drenthe ile ilgili?

Drenthe solbekte mükemmel olur ama sol ön için alıyosak kepaze bir transfer diyebiliriz..

valla ben drenthe'nin misal sivas deplasmanında -25 derecede gelip oynayacağına oynasada sahada görüneceğine ihtimal vermiyorum bu tür oyuncular tam canlı bomba drenthe gelicekse forvete yada forvet arkasına takımı taşıyacak bir oyuncu yanında gelsin

[video=youtube;cQEtpN2_D1I]https://www.youtube.com/watch?v=cQEtpN2_D1I&feature=related[/video]

0:58. Saniyede ki harekete dikkat..

Anlamam ben. Drenthe de iyi topçu. Saygım vardır futboluna. İş yapar elbet. Seri oyuncu lazım sonuçta.

Ama Podolski gelecek.

Ya bende Drentheyi beğenirim ama çok istikrarsız bir adam.Bekle açık kırması bir adam bek için geliyorrsa başımızın üstünde ama Ardanın yeri için geliyosa olmaz o iş tabii bilemem belkide sallama haber.

Drenthe: 'ben sol bek oynamak istemiyorum, gidecegim takimda sol acik oynamak istiyorum' dedi bir kac hafta once..

Drenthe´ye digerlerine nazaran (Benayoun-Riera) olumlu bakmamin sebebi sol bek oynayabilmesidir. Baktik Balta iyice sacmaliyor, koyarsin Drenthe´yi sol beke, sola mecburen Kazim gecer, saga da Eboue.

Gönül isterdi Podolski olsun, Arshavin olsun, Elia olsun ama olmadi demek ki. Bende biktim beklemekten. Ne olacaksa olsun artik ya.

Haklısın ama Drenthe asist ve gol özelliği çok az olan bir isim.Bence o bölgeye 7-10 arası gol 9-15 arası asist yapabilecek bir isim alınmak zorunda.Bu isim ise Podolski sadece ismi geçenlerden.

biraz önce yemekten evin 2 şikebahçelisiyle dövüştüm. Birisi dedem, diğeri abim ikisinden de nefret ediyorum :D diyolar ki 19 maçta şike varmış sizde bize satmışınız kendinizi dedi, Lan moruk doğru konuş dedim, 19 maçta şüphe var şike değil dedim şike olduğu kesin olsaydı şimdiye 50 kez düşerdiniz dedim. sonra onların ikisi saydırdı Galatasaray'a bende şikebahçelilerin hepsi şeref yoksunu dedim. alındılar ulan bende fenerliyim ne diyon diye. şimdi küstü içeriye. annemde bana kızıyo dedeyle öyle konuşulurmu diye. sinirden elim ayağım titriyo, Benim fanatikliğim sizinkilere pek benzemez. fanatizmin en doruk noktasıdır. Akrabalarımdan bile çok severim Galatasaray'ı. mesela abimden dedemden vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt