Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

İyi ama maç alacak adam lazım bize.Drentede bu özellik varmı? :)

Aynen kardeşim. İyi bir orta sahası olan takımda Drenthe çok iyi olur. Fakat bizim maçı kopartacak, özellikli bir adama ihtiyacımız var.

Ayrıca mesajını çok beğendim. Çok beğen butonu olmadığı için yazılı belirteyim.

Ayhan mi, Aydin mi, Drenthe mi? :D

Saka bi yana, herkes istiyor Podolski gelsin, Elia gelsin, Arshavin gelsin. Olmuyorsa olmuyor yani ne yapalim simdi? Bildigim kadariyla bedava Drenthe dimi? Ya da cok ucuz. Yasi da genc. Güclü. Sol bek, sol acik, orta saha oynayabiliyor. Terim´in "cok mevki" kriterine de uyuyor.

Adnan Polat drenthe yi getirseydi o kadronun içine eminim havaalanı taşardı.Ama vizyon farkı işte podolski elia derken bir alt kademe drenthe ye hayır diyoruz.Ki bence o biçim de transfer olur alınırsa.

gio ve drenthe stil olarak az da olsa birbirlerini andırıyorlar fakat fakat drenthe gioya göre daha fantastik ve çok çok daha güçlü yere sağlam basan adam

maç alacak adam lazım dersin o başka. resmen drenthe'ye bank asya topçusu muamelesi yapanlar var burda. adamın bonservisi real madrid'in elinde. bu bile saygı duyulmasına yeter bence...

Aynen.Az sonra futbolcu önerme başlar.holanda 2 ligindeki adamın videolarını izleyip kıyan var sen düşün yani :=)

Drentheyi ben de hiç beğenmem Gio daha iyi futbolcu bence Drentheden

Biri Dünyanın en popüler ve formda 3 takımından birinde diğeri ise Bundes Ligada küme düşmemeye oynayan bir takımda oynuyor. Aldığı süreleri karşılaştırmak saçmalığın daniskası.Biri sadece tek mevkide öne çıkarken diğeri 2 hatta 3 mevkide sırıtmadan oynar. Kalou-Arshavin-Elia gibi adamların maliyetleri 10-15 milyon eurodan başlıyor, farkında mısınız?

hocam drenthe'yi izlediysen hiç savunma adına adamda bir şey var mı hakan balta yerinede koyma olayı imkansız bence ki savunma adına bir kaç bir şeyi olsaydı real bırakmıcaktı onu alterntf olarak yedekte tutucaktı ama savunma adına tek bir şey yok ofans bakımından da hücum futbolunun en yüksek olduğu liglerden birinde istatistikleri ortada bizim anadolu deplasmanlarında drenthe kaybolur gider 10 kişi oynarız çoğu maçı

Bekten gelmesi bir avantaj. Ya savunmayım da ne yapayım? :) Aydın'dan iyidir. Artık birileri gelecek, bize lazım olan yaratıcı futbolcu. Ama ilgilendiğimiz adamlar hep farklı farklı özelliklere sahip.

Podolski - Tam bir takım oyuncusu, takım ne kadar iyi ise o kadar iyi olur.

Arshavin - Aradığımız yaratıcı oyuncu eksikliğini kapatabilir. Ama şu an Arsenal'deki formu soru işareti. Tamamen futbolu bırakmış gibi.

Benayoun - Benim beğendiğim bir futbolcu değil. Takıma ne kadar yararlı olur bilinmez. Takım oyuncusu.

Marlos - Sadece Youtube videolarına göre değerlendirme yapabiliyoruz. Sadece Yetenekli demekle sınırlı kalıyoruz. Kapalı kutu.

Drente tabi ama.Top clas adam lazım bize.Arda gitmiş yerine drente gelmıs daha kotu değilmi?

Sol acikta Arda´nin yerini tutmaz tabiki Drenthe. Tutar da demedim zaten. Ama kötü bir futbolcu da degil Drenthe. Alamadik demek ki digerlerini. Bende istiyorum Podolski gelsin. Ama öyle dandik bi futbolcu degil Drenthe

adnanlar varken pinodan stancu'dan medet umanlar şimdi gelmiş drenthe'yi beğenmiyorlar. çok ilginç...

Beğenmek zorundalar mı?Hadi onlar kimseyi beğenmiyor sizde kariyerinde R.Madrid,Chelsea falan olan her futbolcuyu beğeniyosunuz.Süratli diye iyi futbolcu mu oluyor.Drenthe transferi yerine Pino takımda kalsa çok farklı olmaz.Şimdi biri alıntı yapıp şaka mı şaka gibi birşey yazabilir ayrıca :b5:

Ayhan mi, Aydin mi, Drenthe mi? :D

Saka bi yana, herkes istiyor Podolski gelsin, Elia gelsin, Arshavin gelsin. Olmuyorsa olmuyor yani ne yapalim simdi? Bildigim kadariyla bedava Drenthe dimi? Ya da cok ucuz. Yasi da genc. Güclü. Sol bek, sol acik, orta saha oynayabiliyor. Terim´in "cok mevki" kriterine de uyuyor.

En azından Riera bile daha iyi Drenthe'den.Drenthe sol bek için alınıyorsa eyvallah derim orası gerçekten sorun ötesi bana göre.Ama Drenthe ile(son 5 yılda hep sol bek oynamış) hucum gücü açısından bir şey yaratamazsın,adam disiplinsizlik abidesi.Sürekli para,şurada oynamam ben.Takım karakter açısından yüksek isimlerden kurulmalı.1 tane kıvılcım 10 tane kuruyu yanında yakar.Kazım,Melo,Engin gibi isimleri de bozabilir.Bu yüzden potansiyeli daha az olsa bile daha iyi takım olmamıza katkı sağlayabilecek isimler alınmalı.

zaten 6 yabanciyi kadroya koymussun , gelecek yabanci yedek olur o zaman,,ben fatih terimin kazimdan vazgececegine inanmiyorum,,

arti bence FT ujfalusiyi stoper olarak dusunmuyor ,,simdiye kadar oynadigi butun maclaradada tek santrafor olarak gorev verdi

Forvete Sercan'ı düşünseydik keşke dinamo kiev'e gitti adam..

hercules' de kiralık oynamadı mı bu anar ordada ligte 15 maç fln yaptı madrid en fazla 6-7 maç oynadı zaten hercules-köln kıyaslamasıda fena sayılmaz sanki

Hercules te sezona iyi başladı. Çok iyi performans verdi. Fakat maaşını alamadığı için idmanlara çıkmadı. Sürekli kadro dışı bırakıldı.

[video=youtube;rdp2HoTwyeo]https://www.youtube.com/watch?v=rdp2HoTwyeo[/video]

Bu herif gelir Fatih Ürek ile beraber düet yapar burda.. sakin gelmesin hahaha

Sol acikta Arda´nin yerini tutmaz tabiki Drenthe. Tutar da demedim zaten. Ama kötü bir futbolcu da degil Drenthe. Alamadik demek ki digerlerini. Bende istiyorum Podolski gelsin. Ama öyle dandik bi futbolcu degil Drenthe

Izlemeden yorum yapiyorlar,Drenthe iyidir.

Hercules'le Barca'yi yendikleri macta Dani Alves tutamiyordu Drenthe'yi.

Arkadaş Drentheyi beğenmiyoz diye iyice şey yaptınız bizi.Drenthe yi beğenmemek çok normal bir olay yok kimi beğenirmişiz falan Drentheyi alana kadar bir sürü daha faydalı adam alabiliriz.Guardado mesela hatta Gio yu bile isterim.Sanki beğenmediğimiz adam da milletin kapış kapış istediği bir adamda biz burun kıvırıyoruz.

Beğenme arkadaşım. Herkesi beğenmek zorunda değilsiniz. Ama kötü demeyin. Sanki elimizde Messi, Ronaldo var da, siz Real Madrid'in futbolcusuna kötü diyorsunuz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt