Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler şimdi drenthe ismi geçince aklıma birşey geldi şimdi F.T'nin 4-4-2 oynuyacağı konuşuluyor kimleri aldı şuan sağ tarafa Eboue'yi aldı eboue nasıl bir oyuncu sağ tarafın heryerinde oynayabilen tam bir mevkisi olmayan bir oyuncu 4-4-2 sağında oynayabilir mesela keita 4-4-2 sağına pek uymayabilir çok ofansif kalır ama eboue öyle değil, drenthe de o tip eboue'nin sol versiyonu oda sol tarafta heryerde oynayabilen savunması ve hücumu olan bir sol kanat oyuncusu şimdi puzzle'ı birleştirince ortaya F.T 4-4-2 oynayacak gibi bir tablo çıkıyor..

-----------------Muslera--------------

Sabri--------Ujfalusi-----Servet-----H.Balta

Eboue-------Selçuk-----Melo-------Drenthe

-------------Baros-----Transfer--------

gelecek forvetde, 2.forvet(second striker) tipi daha kreatif bir adam olursa hele sistem tam oturur...

Şahsen beğendim..

Ayhan mi, Aydin mi, Drenthe mi? :D

Saka bi yana, herkes istiyor Podolski gelsin, Elia gelsin, Arshavin gelsin. Olmuyorsa olmuyor yani ne yapalim simdi? Bildigim kadariyla bedava Drenthe dimi? Ya da cok ucuz. Yasi da genc. Güclü. Sol bek, sol acik, orta saha oynayabiliyor. Terim´in "cok mevki" kriterine de uyuyor.

Biz, Aydın veya Ayhan ın yerine adam aramıyoruz ki onlarla kıyaslıyorsun. Böyle bir kıyaslama yapacaksan tuttuğunu getirsen olur zaten. Ama takımın en önemli yerlerine adam arıyoruz.

Beğenmek zorundalar mı?Hadi onlar kimseyi beğenmiyor sizde kariyerinde R.Madrid,Chelsea falan olan her futbolcuyu beğeniyosunuz.Süratli diye iyi futbolcu mu oluyor.Drenthe transferi yerine Pino takımda kalsa çok farklı olmaz.Şimdi biri alıntı yapıp şaka mı şaka gibi birşey yazabilir ayrıca :b5:

ben tezatlıktan bahsettim. beklentilerin yüksek tutulmasından dolayı taraftarın beğenmesinin zorlaştığından bahsettim ama ben nerdeyim sen nerdesin ya?!

şimdi bazılarınız drente beğenilmez mi diyenler var...

Milyonlarca Galatasaray Taraftarına Süper yıldız alacam diyen ben değilim...

Üstüne birde takımın kaptanını satıyorsun yabancı kontenjanı sıkıntılı ve türk kaliten yerlerdeyken...

Siz kaldırıp drente beğenilmez mi diyorsunuz... EVET BEĞENMİYORUM...

Arda'yı satmasını Biliyorsan PODOLSKİ'yi almasını bileceksin... Podolski'yi almasını bilemiyorsan ARDA'yı SATMAYACAKSIN...

Elin oğlu geldi 1 saatte aldı gitti takım kaptanımızı ... Podolski de bize gelmek istiyor ama sen çingene pazarlığı yapıyorsun...

Adnans'ları neden sevmedik hep boş vaatler boş laflar ....

Eğer Podolski-Ronaldinho-Arshavin gibi isimleri alamayacaklarsa Transfer Sezonununda başarısız olmuş demektir bu... ( Selçuk Demeyin kendisi bizde oynamak istemeseydi yine alamazdık ) ARDA SATILDIĞI için...

Takımın en önemli eksiği suratlı dikine giden kanat oyuncuları eksikliği.Mesala alamadığımız reyes ne kadar kötü oynarsa oynasın cikar son dakikada bir tane atar maç alırız.

Biri Dünyanın en popüler ve formda 3 takımından birinde diğeri ise Bundes Ligada küme düşmemeye oynayan bir takımda oynuyor. Aldığı süreleri karşılaştırmak saçmalığın daniskası.Biri sadece tek mevkide öne çıkarken diğeri 2 hatta 3 mevkide sırıtmadan oynar. Kalou-Arshavin-Elia gibi adamların maliyetleri 10-15 milyon eurodan başlıyor, farkında mısınız?

Poldi ile Drenthe'yi mi kıyasladın yoksa bana mı öyle geldi :akansular:

Arkadaş anlamadığım konu hani Fenerde herkes, yabancılar dahil gerekirse 1 sene para almadan Bank Asya da oynayacaktı. Şimdi hepsi birer birer kaçıyor. :)

drenthe ile apaçi oyuncu transfer kontenjanımızı doldururuz sadece adam arenada oynar oda takım oynarsa oynar sivas-ankara-eses gibi deplasmanlarda ilk dakika kadrolar sayılırken sadece adını duyarız 90 dakika göremeyiz

funverdi Fazıl Ünverdi

Drenthe-Riera-Marlos-Benayoun...

funverdi Fazıl Ünverdi

Arkadaşlar gelen bilgiyi paylaştım, isimler bunlar...bu 4 lü arasından hem Drenthe hem de Riera'nın yani ikisinin de alınacağı söyleniyor.

Gs gazetecisi güvenilir biri sayılır. Anlamadığım aynı bölgeye iki yabancı birden alınmaya çalışılması. Drenthe sol bek oynatılır diyecem bu sefer yabancı sayısı 7 ye çıkıyor.

Simdi belgelerin yetistirilip aksam Drenthe'yi acıklayacaklarını söylesem, ayrıca Podolski icinde 12 Milyon €'luk bir teklifin iletildigini söylesem bana kac kisiniz inanır ??

Adnan Polat drenthe yi getirseydi o kadronun içine eminim havaalanı taşardı.Ama vizyon farkı işte podolski elia derken bir alt kademe drenthe ye hayır diyoruz.Ki bence o biçim de transfer olur alınırsa.

Ünal Aysal´in ne kadar büyük bir baskan oldugunu görüyoruz böylece. Adam bize öyle bir güven getirdi ki, heyecan getirdi ki, gercek anlamda Real Madrid ayarinda görüyoruz kendimizi. Ünal Aysal´in sayesinde bu.

Ama bakiyorum, kimse demiyor ki, Avrupa´da yokuz arkadaslar, Türkiye Liginin eti ne budu ne, cekiciligi ne, kalitesi ne? Kimse demiyor. Ünal Aysal bu durumda Felipe Melo´yu nasil getirmis, Muslera gibi dünyanin en gözde kalecilerinden birini nasil ikna etti, Eboue gibi cok klas bir adami nasil getirdi acaba demiyor..Buna cok sasiriyorum. Biz bu kadar nankörmüyüz ki?

Evet Arda gitti, yerini doldurmaliyiz. Ama taraftarin istedigi oyuncular Real Madrid ayarindaki futbolcular. Bazen onlari da begenmiyorlar ya neyse :) Mesela Benayoun´u Liverpool ve Arsenal istiyormus. Biz alsak dümdüz gidecegiz yönetime :) O derece güven geldi bizimkilere :)

Sahi bu Madrid drenthe'yi niye almış ki zamanında.anlaşılan bu drenthe değil Galatasaray belediyede bile iş yapamaz gibi bazı yorumlara bakınca.

funverdi Fazıl Ünverdi

Drenthe-Riera-Marlos-Benayoun...

funverdi Fazıl Ünverdi

Arkadaşlar gelen bilgiyi paylaştım, isimler bunlar...bu 4 lü arasından hem Drenthe hem de Riera'nın yani ikisinin de alınacağı söyleniyor.

Gs gazetecisi güvenilir biri sayılır. Anlamadığım aynı bölgeye iki yabancı birden alınmaya çalışılması. Drenthe sol bek oynatılır diyecem bu sefer yabancı sayısı 7 ye çıkıyor.

Riera hakiketen iyi oyuncuydu.Hatta yunanistan nie gitti demiştim.Ama son 2 yılını bilmiyoruz izleyemedıgımız için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt