Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Elmander cidden kalburüstü bir forvet. Şu an kendisini yoksayıyor gibiyiz ama lig sürecinde ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterecek bize. Sercan + yaratıcı ortasaha alıp transferi kapatmalıyız, bence.

Sabri,eboue,kazım,aydın,4-3-3 tede elmander var usta lüks kaçar bir tane daha. Aydın diyeceksiniz şimdi varya, bırakın 4. 5. tercih oynar o da "bazı" maçlarda etkili olduğunu gördük :D
Birbirlerinin yerinede kaydırılarak boslugu dolduruz diyosun yani,Fazla mal Göz cıkarmaz renkdas,Sonra Meira ve Nonda gibi olmasın:)

seref aydın dort ısım geldı bana demıstı ama daha ses yok 27 saat 34 dakıka kalmasına ragmen transfer olmayacak galıba

yapma kardeş ya neye göre daha etkili..daha potansiyelli falan da demissin..febregas 17 yasındayken arsenalin ortasahasının göbeginde oynuyodu..potansiyel dediğin budur..pastore 30 fabregas 60 70 eder

pastore de 19 yaşında arjantinde, 20 yaşında italyada tam sezon oynadı

ayrıca potansiyel derken oyuncunun sahip olduğu ve geliştirebileceği özelliklerden bahsediyorum

cesc artık gelişme göstermez bence

ayrıca pastore de wengerin elinde olsa belki 17 yaşında oynardı

Stoper ve sol bek bölgeleri gelecek sene kusursuz olacak bence. Bu sene sol bekten çok çekeceğimiz kesin. Belli mi olur belki devre arasında bir takviye gelebilir. Hoca baltayı bir izlesin sonrası tamam. Stoper için ise yerli olarak Serdar Taşçı çok iyi olur.

balta topu alıp süremese de bir stoper gibi sağlam defans yapması ve tekniği sayesinde terim tarafından tercih ediliyor. bende hiç sevmiyorum kendisini ama terim ondan zor vaz geçer. belki seneye yerine bir transfer ister adam da kabiliyet var istediğinde neler yapacağını biliyoruz ama ruhunu teslim etmiş gibi sahada... tez zamanda klübeye mümkünse başka bir takıma satılması dileğiyle...

Marsilya forvet almadı ve Gignac'ı bırakmaları çok zor. Podolski kadar ümitlenmeyeceğim bu transfere. Sonra olmayınca fena üzülüyoruz. Gelirse şahane olur gelmezse de yolumuza bakarız. Transferin bitmesine ne kaldı ki şurada bekleyip görelim. Sercan transferi bugün sonuçlanmazsa bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Ama sonuçlanacağına inanıyorum.

@veliyigit Veli Yigit

Albert Riera ile beraberiz. En kısa zaman içerisinde canlı yayında @muratborlu 'nun konuğu olacak. #GSTV takipte olun

Şuan isim sızmıyor sızan ilk isim bitmiştir yerli yabancı..

yaratıcı orta saha lazım ama bu konuda adım yok gibi duruyor

Muslera

Eboue,Ujfalusi,Servet,Hakan

Melo,Selcuk,Engin/Yekta

Kazim,Baros,Riera

ilk 11 buyuk ihtimalle boyle olacak transfer olmazsa... Engin mi Yekta mi diye cok kararsizim :)

Birbirlerinin yerinede kaydırılarak boslugu dolduruz diyosun yani,Fazla mal Göz cıkarmaz renkdas,Sonra Meira ve Nonda gibi olmasın:)

O dönemler geçti ya öyle birşey olmaz bundan sonra kardeşim :D Şimdi bir sağ kanat daha alırsak, ne bileyim altyapıdan bir oyuncunun gelip oynama ihtimalini daha da düşürüyoruz gibime geliyor .

Elmander cidden kalburüstü bir forvet. Şu an kendisini yoksayıyor gibiyiz ama lig sürecinde ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterecek bize. Sercan + yaratıcı ortasaha alıp transferi kapatmalıyız, bence.

bende o zaman avatarımı değişirim ELMANDER :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt