Aydın Dayıoğlu
10 Numara!
Cevap: Transfer Nöbeti
[video=youtube;4KoXEmIjJiE]https://www.youtube.com/watch?v=4KoXEmIjJiE[/video]
[video=youtube;4KoXEmIjJiE]https://www.youtube.com/watch?v=4KoXEmIjJiE[/video]
Birbirlerinin yerinede kaydırılarak boslugu dolduruz diyosun yani,Fazla mal Göz cıkarmaz renkdas,Sonra Meira ve Nonda gibi olmasınSabri,eboue,kazım,aydın,4-3-3 tede elmander var usta lüks kaçar bir tane daha. Aydın diyeceksiniz şimdi varya, bırakın 4. 5. tercih oynar o da "bazı" maçlarda etkili olduğunu gördük![]()

yapma kardeş ya neye göre daha etkili..daha potansiyelli falan da demissin..febregas 17 yasındayken arsenalin ortasahasının göbeginde oynuyodu..potansiyel dediğin budur..pastore 30 fabregas 60 70 eder
Stoper ve sol bek bölgeleri gelecek sene kusursuz olacak bence. Bu sene sol bekten çok çekeceğimiz kesin. Belli mi olur belki devre arasında bir takviye gelebilir. Hoca baltayı bir izlesin sonrası tamam. Stoper için ise yerli olarak Serdar Taşçı çok iyi olur.
Malesef Keita olmadı renkdaskeita alınsa keşke
nasıl olsa yabancı sınırı yok
kazım iyi ama sürekli güvenemiyor insan

pastore de 19 yaşında arjantinde, 20 yaşında italyada tam sezon oynadı
ayrıca potansiyel derken oyuncunun sahip olduğu ve geliştirebileceği özelliklerden bahsediyorum
cesc artık gelişme göstermez bence
@veliyigit Veli Yigit
Albert Riera ile beraberiz. En kısa zaman içerisinde canlı yayında @muratborlu 'nun konuğu olacak. #GSTV takipte olun

Birbirlerinin yerinede kaydırılarak boslugu dolduruz diyosun yani,Fazla mal Göz cıkarmaz renkdas,Sonra Meira ve Nonda gibi olmasın![]()
Şimdi bir sağ kanat daha alırsak, ne bileyim altyapıdan bir oyuncunun gelip oynama ihtimalini daha da düşürüyoruz gibime geliyor .Elmander cidden kalburüstü bir forvet. Şu an kendisini yoksayıyor gibiyiz ama lig sürecinde ne kadar büyük bir futbolcu olduğunu gösterecek bize. Sercan + yaratıcı ortasaha alıp transferi kapatmalıyız, bence.
Malesef Keita olmadı renkdas
Ben Yigiti istiyorum![]()
Milevsky i ne yapıcaz.Fm 2010 oynamıyoruz burda![]()