Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ozetle

SERKAN YETISMISOGLU gercek medya ılk baglandı Sercan'la gorustum GALATASARAY'a gıtmek ıstedıgımı ılettım bu aksama kadar bıtmesını beklıyorum

Daha sonra Olay tvden bırı bursa yonetıcısı İlhan usluydu sanırım adlı yonetıcı GALATASARAY'la bonservıs konusunda anlastık ama vade konusunu gorusuyoruz GALATASARAY uzun vadelere yaymak ıstıyor bu transfer kısa zamanda bıtıcek Sercan GALATASARAY'ı ıstıyor bızde satmak ıstıyoruz demıs

SPORTS TV CANLI YAYIN BAGLANTISI

tüm yorumlarına bakıyorum sanki transferleri kendi yapıyormuş gibi bir hava vermeye çalışıyor herşey benim elimden geçiyor herşeyi biliyorum muhabbeti? hava olsun diye şeref e de nasılsın kanka tarzı birşeyler yazdı şeref cevap bile vermedi umursamadı :)

gene başladık allahım sana ne transfer baş komitesi misin ? adam şahit olarak veriyo gösteriyo ki senin gibiler laf etmesin diye ama nafile

diğer kuşların en çok canını sıkacak transferimiz Sercan 'dır.

Bazı arkadaşlar Sercan bonservis ile gelsin diyor. Yönetimde çok para vermek istemiyor. 4.2 verip bonservisi alınırsa kimse burun kıvırmasın.

Bursa mecbur satacak Sercan 'ı bence sonuna kadar diretmeliyiz 3 milyonda hatta rest çekmeliyiz , seve seve verecekler gerçi isteyen kim Sercan 'ı :D , Gelsin bakalım yinede çok istiyor forum

firatgunayer fırat günayer

Galatasaray-Bursaspor görüşmesinin bu kadar uzamasının sebebi,kiralık mı olacak,bonservisiyle mi gelecek kararının verilememesi..

Bizim taraftar futbolculara verilen paralara neden bu kadar kafa takar anlayamıyorum.Yahu biz alalım formamızı,eşofmanlarımızı gerisini yönetim düşünsün.Kulübün muhasebe müdürü gibi didik didik etmenin manası ne?

Şerefle ben yeterince konuşuyorum canım kardeşim...Apaçi filan ne öyle yorumlar... Düzeni bozma lütfen...

kardeşim ayağı yapma..kimsin sen birader ? neyi bildin şuana kadar? kaynağın nedir? cenk tosun muhabbetini nerden çıkardın? antep başkanının işi bozduğunu kim söyledi sana?

kim bu apaçi? tüm yorumlarına bakıyorum sanki transferleri kendi yapıyormuş gibi bir hava vermeye çalışıyor herşey benim elimden geçiyor herşeyi biliyorum muhabbeti? hava olsun diye şeref e de nasılsın kanka tarzı birşeyler yazdı şeref cevap bile vermedi umursamadı :)

Hocam boşver isteyen inanır isteyen inanmazmış.

Çok anormal bir restleşme ve inatlaşma olmazsa Sercan Yıldırım önümüzdeki sezon Gs forması giyecek..Kiralık mı Bonservis mi göreceğiz..

kivirma ulan bonservis de iste. :b5:

Gelsin ya da gelmesin Terim'in Sercan'ı istemediği haberleri de hayal ürünü..Gs , hocanın istemediği futbolcu için 2 gün pazarlık etmez..

Sercan bizim Anil Dilaverle ayni yasta,eksikleri var tabiki ama Ertugrul hoca 2 yildir Sercana sahip cikmadi,en ufak hatasinda kadro disi birakti,Fatih hoca tam tersini yapar,Sercani kazanir,bu transfer olursa cok sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt