Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adnan sezgin gitti ama hala transferleri 138 taksite bağlamaya çalışıyoruz :asd:

kime zevzek diyorsun? adamın biri bariz yalan söylüyor bunu anlayamayacak kapasitedemisin? çapı ne bu adamın da içerden transfer haberi vveriyor? şuan dışarı bir tane bile isim sızmamışken o kadar muhabir bile isim alamıyorken kim bu adam şuna bu kadar teklif ettik o kabul etmedi yok antep başkanı dediki .... ile başlayan cümleler kurabiliyor? kaynaksız bilgi vermek milleti kandırmak yasak diye biliyordum sanırm yanlış biliyormuşum

kim haber alamıyo şuana kadar hangi transfler senin için süpriz oldu ?

Sana ne birader biz forum olarak Çağatay abiye de Şeref Aydına da güveniyoruz sen ve senin gibiler yetti artık birader.Senin ne hakkın var külhanbeyliği yapmaya nerenin ağasısın sen ? Beğenmiyorsan adamın verdiği bilgileri düzgün bir üslupla eleştir insan gibi eleştir,kahve de değilsin kendine gel!

Turgut tamam abim hiç cevap verme forumun düzeni bozulmasın.. İnanan inanır inanmayana saygı duyarız..Ben öyle arkadaşları görmezden geliyorum.. Bu forumdaki düzeyli insanlarla konuşmak bana yetiyor..Hiç ikili tartışmaya gerek yok... Bu forum kimsenin klavye delikanlığı çekeceği yer değil.. Biz edebimizle yazmaya devam edelim...

Sercan'ı aldık gibi artık. Podolski defteri kapandı mı ? beyler

Prinz Poldi yillik geliri olacak olan 3 milyonu begenmeyip 4 milyon istemesinden dolayi transfer suya düstü. Lan Poldi görende Köln'de para icinde yüzüyor zannedecek adami. 2 milyon ya aliyordur yada almiyordur. 4 Milyon istiyor cakal bizden.

Sercan geliyor heralde bugün belli olur zaten

Gerçek bir spor araştırmacısıdır Özgür Sancar , fanatik fotomaç gibi adi muhabirlere benzemez , yanlış haberleri de çıkabilir ancak spor haberciliğini yapıyor adam hakkını vermek lazım

Özgür Sancar

:tiphat:

Reklamini yapmaya degmez. Sercan imzayi attiginda twitterden reis diye yalakalik falan yapariz.

kime zevzek diyorsun? adamın biri bariz yalan söylüyor bunu anlayamayacak kapasitedemisin? çapı ne bu adamın da içerden transfer haberi vveriyor? şuan dışarı bir tane bile isim sızmamışken o kadar muhabir bile isim alamıyorken kim bu adam şuna bu kadar teklif ettik o kabul etmedi yok antep başkanı dediki .... ile başlayan cümleler kurabiliyor? kaynaksız bilgi vermek milleti kandırmak yasak diye biliyordum sanırm yanlış biliyormuşum

arkadaşım Türkçe anlamıyor musun, adam kaynağını moderatörlere bildirmiş, onlar da izin vermişler. Yüz kere yazıldı bu halen aynı bik bik...

Cenke de beşiktaşlı denip duruyor ama kendi resmi sitesinde kullandığı bütün resimleri hep gs antep maçlarından seçmiş nereye girsen sitede gs ile ilgili reim.

kuzeni izmirli olup aynı zamanda arkadaşımdır kendisinin beşiktaşlı olgudunu söylemişti hatta o dönem bize gelmesi gündemdeydi ama gaziantep e gitti onun detaylarınıda anlattı

yabancı forveti geçtim şöyle defansın ortasına sağlam bir topcu alsak süper olmazmıydı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt