Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Barosun müthiş bir son vuruş ustası olduğu mutlak bir gerçeklik gibi kabul görüyor;oysa 8-10 tane mutlak pozisyona girip berbat tercihler ve vuruşlarla birini bile atamadığı çokça maçını hatırlıyorum...Her durumda kaleye yönelip şut denemekten başka öne çıkan pek bir özelliği yok...Öyle net bir çalımla rakip geçemez,kafa toplarına teşebbüsü eksiktir,top tutup diğer futbolculara servis yapamaz...Oldum olası hiç sevmediğim Ümit Karan dan tek fazlası belki biraz daha hızlı olmasıdır ki eski hızında olması da zor görünüyor.

Hele de forvet tek olacaksa o adamın mutlaka ilerde top tutma özelliği olması lazım (Misal Nonda;o korkunç sakatlıkları geçirmese 34 ünden önce işi olmazdı SL de ki enkaz hali bile iş yaptı)...

Sakatlık sorunu olmasa,her maç kart görmek için çılgına bağlamasa da stili itibariyle olmazsa olmaz biri değil asla...Eğer bahsedilen rakamlar teklif ediliyor ve kendisi de gitmeyi kabul ediyorsa takımda tutulmasının çok büyük hata olacağını düşünüyorum...Üzerine 2-3 daha konup ona verilen yıllık ücretle ne forvetler bulunurdu...

Bende Serveti seviyorum rezil etsene beni bence Servet Türkiyenin en iyi stoperi hadi ezil et beni :) O değilde şöyle eli ağır bir mod yok mu burada yahu :)

yaw sanki emre belözoğlu fanı adam servet fanı diyemi rezil olucakmış beyin bedava..

Stanislav Sestak'i alalim forvete. süper lig tecrübesi falan var adamin ucuza gelir zaten. 1 milyondan az bi fiyata aliriz. Cole'den falan iyidir. arasira oynar 3-5 gol atar kral olur :)

s.a renkdaşlar hayırdır gerginlik var yine.

Sports tv yı acın Bursa yonetıcı cıktı ve Son dakıka GALATASARAYIN odeme planını beklıyoruz transfer bu aksam bıtebılır dıyatta anlastık canlı yayın devam edıyor.

2543.jpg

garibim nerelere kadar düsmüs öyle. yüzünden düsen bin parca reisin. :(

Zayıflamış la bu :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt