Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şöyle ki..

Dersen ki Gaziantepspor, Antalyaspor bizden az maç yapmasına rağmen 2 tane uç santraforu var, biz niye almıyoruz..Bu doğru kıyas olur..Hem maddi güç anlamında hemde ihityaç anlamında..

Sen demişsin ki Madrid vs..Adamlarda bizden hem maddi olarak çok fazlalar hemde seninde dediğin gibi bizden daha fazla maç yaptıkları için ihityaçları fazla..

:)

Neyse çok önemli bişey değil..Biraz garibime gitmişti :)

Bak keyfine renkdaş..:)

Ben Gs'nin forvetleri az demedim ki sen ne yazdığımı anlamamışsın belli oldu :)

Arkadaşın biri elmander baros sercan üçlüsü yeter 4. forvete gerek yok demiş bende ona destek vermek anlamında 3 forvet yeter fazla bile realin manchesterin bile iki ta ne en uçta oynayan oyuncusu var dedim.

Asıl antep antalya örneğini verirsem saçma olur :) Onlar bizden küçük takım daha az forvetleri olması normal.

arkadaş şu dönem bitsede burdaki tartışmalar da bitse.içim sıkıldı sayfalarca tartışma görmekten.

Bence ceza kapıda adamların yonetıcısı cıktı gorusmeler 2 gundur devam edıyor fıyatta anlastık dedı buna KAP ceza verebılır.

Valla 20-30 bin lira ceza yiyelim transferi gereksiz yere afişe etmektense. Her türlü pislik beklenir bu falloşbahçelilerden.

Allah allah ben sadece ligtv 3e dönüşen spormaxi buldum ligtv ligtv3 var Galatasaray maçları ligtvde olacağı için benim için problem yok ta basket maçları nerede olacak peki ?

Şimdi böyle dediniz korktum kanal güncellemeye :) İyi böyle o ne yahu ligtv3 = 3xŞansal BÜYÜKa.

Et bakalım. Kuyruk acısı mı. Nasıl bir eziksin sen yahu :)

Ek olarak sErvet hayranı değilim. Ama bu Servet'in benim gözümdeki en iyi yerli stoper olduğu gerçeğinide değiştirmez. Safa bak rezil edecekmiş :)

mustafa-hamit ve talha isimli şahısların mesajlarına bakıyorum sürekli birilerine laf sokma ve sürekli provakatif mesajlar atıyorlar..

sıkıntılı bunlar..

Ben Gs'nin forvetleri az demedim ki sen ne yazdığımı anlamamışsın belli oldu :)

Arkadaşın biri elmander baros sercan üçlüsü yeter 4. forvete gerek yok demiş bende ona destek vermek anlamında 3 forvet yeter fazla bile realin manchesterin bile iki ta ne en uçta oynayan oyuncusu var dedim.

Asıl antep antalya örneğini verirsem saçma olur :) Onlar bizden küçük takım daha az forvetleri olması normal.

Hımm ok..:yenieek:

Kusura bakma ben yanlış anlamışım :)

2543.jpg

garibim nerelere kadar düsmüs öyle. yüzünden düsen bin parca reisin. :(

o top nereye gitti acaba :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt