Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ölmesin kimse demiş.. Ölmesin kimse.. Al ben de diyorum.. Teröre karşıysak ona sebep olan sosyal olguların da önüne geçmemiz lazım.. pkk Türkiye olayını Türk, Kürt çatışmasına taşımayın ne olur .. Yoksa daha çok Mehmetlerimiz ölecek :(

Allah aşkınıza kapatalım bu muhabbeti. Okudukça sinirlerim tepeme fırlıyor. Adam kimse ölmesin diyor biride cıkıp BDPli gibi konusmus diyor. Tamam anasını satayım herkes ölsün!!! Oldumu şimdi AKPli gibi mi konustu!!! Yeter Allahınızı severseniz...

Tercümesi ;

Mounir El Hamdaoui ve Ajax yakında her bir itfa daha sağlayacaktır. Türk basınına göre Galatasaray için forvet arkasında. Saldırgan izni, ancak son transfer bulunabilir bir kulüp değildir biliyordu olabilir.27 yaşındaki Galatasaray El Hamdaoui olan listede yüksek olduğu söyleniyor. Ajax milyon dört ila beş milyon avroluk bir miktar bekliyoruz. Bu para yapar mı Cim Bom belli değildir.Türk ligde sadece bijvoorbee gibi olabilir ...

Eee bunun tercümesini kim yapacak :)

gscimbom yorumuna binlerce kez teşekkürler mobil forumu hizmete açtığı için çünkü ben foruma sürekli cepten giriyorum

ben bu 3 lüye çok güveniyorum:)

33w0eiu.png

Yeni Platini - Fotomaç

Bu habere göre Riera orta sahada oyun kurucu oynayacak! (Fotomaç tabii, ama Sabri için de orta sahada oynayacak diye haber yaptıklarında atmayın ülen diye düşünmüştüm doğru çıktı)

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Çağlar

Melo Selçuk

Kazım Riera Sercan

Baros

gibi bir takım mı düşünüyor FT sizce?

Benim tanıdığım Fatih hoca (çok iddialı oldu farkındayım)

çift forvete ve haliyle kendi sistemine döner

yani 4-3-1-2...

Hamdaoui diyoruz da twitterda adını vermemiz yasak olan duyumcu Sercan hayırlı olsun demiş.Aslında bizim elimizde Baros+Hamdaoui+Elmander+Sercan olmalı zaten.Büyük takımız biz 4 forvet çok değildir bize.

4 forvet çok değil mi??? tek forvet oynuyoruz aga ve 3ü yabancı...bence sercan alınırsa forvet alınmaz eğer sercan artı forvet alınırsa baros gider...bu arada bahsettiğiniz el hamdaoui 30 golü bulur burda adamı kaçırırken görmedim :p

Peki ismi geçen bu El Hamdaoui'nin sıkıntısı nedir ???

Benim tanıdığım Fatih hoca (çok iddialı oldu farkındayım)

çift forvete ve haliyle kendi sistemine döner

yani 4-3-1-2...

Hmmm o zaman

Muslera

Eboue Ujfalusi Servet Çağlar

Engin Selçuk Melo

Riera

El Hamdaoui Sercan

Gibi mi diyorsun?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt