Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

iyi nöbetler

dünden beri yeni isim var mı

sercan işi nooldu

4 forvet çok değil mi??? tek forvet oynuyoruz aga ve 3ü yabancı...bence sercan alınırsa forvet alınmaz eğer sercan artı forvet alınırsa baros gider...bu arada bahsettiğiniz el hamdaoui 30 golü bulur burda adamı kaçırırken görmedim :p

Nereden biliyorsun ki belki çift forvet sistemine dönücez.Bir de Baros'un önümüzdeki sene büyük ihtimal burada olmayacağını düşünürsek bence 4 forvet çok değil...

Transfer falan olmaz arkadaslar kimse kimseyi kandirmasin.. Yarin 17:00'de finish.Sercan imza atar okadar. Bu saatten sonra kimi alacagiz allah askina güldürmeyin beni.

Benim tanıdığım Fatih hoca (çok iddialı oldu farkındayım)

çift forvete ve haliyle kendi sistemine döner

yani 4-3-1-2...

Banada öyle geliyor özellikle lig de sürekli atakta olan bi Galatasaray izleyeceğiz.

Terim 2. kez geliyor bu görevin başına bundada başarısız olmaya tahammülü yoktur ,temenni ederimki tüm gücüyle Galatasaray başarısı için uzun yıllar çalısacak..

Ve biz hersene burdan Galatasaray tenik patronu olarak Fatih Terim'in dogum gününü kutlayıp olumlu yorumlar yapacagız..

ceyhun çoğu maçta yedek kalır

ama geçen sene bizde olsaydı oynardı

4-3-1-2 diyenler rierayı nereye koyuyo merak ettim

Arda eski kaptanımız, her seferinde kendi için "milli duyguları olan, milliyetçi bir insanım" diyor. Şehitlerimize dediği olayda "bu ülkede asker olarak, vatani hizmet olarak kürt vatandaşımız da var lazda var" buna yorumlanabilir. Arda kalkıpta bebek katillerine şehit demez, öyle bir yapısı yok. Arda'ya vurmak için, karalamak için hertürlü şeyi yapıyorsunuz. O takım elbiseli teröristler alkışlasın bize ne? Şerefsizlere bakıp Arda'ya mı çemkireceğiz.

İçerdeki maçlarda böyle oynanabilir

214908_Galatasaray_SK.jpg

Kimse kusura bakmasın ama bende bu adamda Mustafa Sarp potansiyeli görüyorum. Şut yeteneği ile belki bir tık üzeri olur ama çok bir beklentim yok yani.

Katılmıyorum, Ceyhun'u bir önceki sezon seyrettiğimde adamlara bak Mehmet Topal'ın biraz daha iyisini bulmuşlar, Galatasaray bitirmek üzereyken araya girip bizden ricacı olmuşlar biz de Trabzon'a bırakmışız... Büyük hata diye düşünüyordum.

Ama geçen sene hiç varlık gösteremedi, Şenol Güneş onu tercih etmedi nedense. Bir önceki sezonda gösterdiği performansı tekrarlayabilirse, ilk 11'i zorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt