Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan'a Engininkine benzer sözleşme yaparlarsa bence fazla yaramazlık yapmaz, futbola odaklanır gibime geliyor. :D

Hayırlısı!

hacı avatardaki dayı karizma yalnız

hep söyledim yine söylemekte fayda var orta sahada sabri yerine yekta hadi onu geçtim engin oynasın yine maçlarda daha çok pozisyona gireririz

Seneye inşallah nabalım Adnanslar saolsun 27 oyuncunun 24 ü işe yaramaz olursa anca bu kadar toparlanıyo takım.[/QUOte

forvet bas bas bağırırken ben burda yokum diye,adam almazsak turp sıkarım böyle işe

Salak bu bursa taraftari , yektayi İstİyorlarmiŞ.

Sercana karŞilik hatta bİrde 3,5 euro İstİyorlar.

Yaninada barosu verelİm mİ ?

F.Bahçeli yorumcular Lugano zaten çok etkili değil ve hata yapıyorduya geldiler:) Bilica çok iyiymiş aratmazmış :)

An itibari ile LigTV de :)

İşin komik yanı F.Bahçe programı olduğu için konuk falan değiller, 3'ü var zaten hep bu programda. Utanmıyorlar ya.

Selam beyler, seref reis ten yada baskalarindan duyum dedikodu varmi? Gelismeler neler?

RealTlkFootball Real Talk Football™

Galatasaray hope to conclude the signing of Sunderland striker Asamoah Gyan for £7m before Turkey's extended transfer window closes tomorrow

Yekta'nın gitme olasılığı falan bile konuşulmasın boşuna sıkılmasın canlar, gerek yok, öyle bir şey olmayacak.

RealTlkFootball Real Talk Football™

Galatasaray hope to conclude the signing of Sunderland striker Asamoah Gyan for £7m before Turkey's extended transfer window closes tomorrow

Şanssızlıktan yarın işde olacam. O sicak saatler bensiz geçicek :sad007:

Şimdi aynı totoş Trabzonspor'u yorumluyor. Ceyhun ve Egemen ayrıldı çok önemli isimler. İşi zor vs..

la transfer topiğinde 520 kişi görünce bişi oldu sandım hala bi gelişme yokmu yahu :mad:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt