Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bende beğendim fakat Eboue nin asıl mevkisiyle bu kadar oynama taraftarı değilim. Bunun için Sabri yerine sağ beke Eboue, Eboue nin yerine de Yekta veya Engini koyardım.

Normalde doğrusu o evet ama Fatih Terim'in Sabri'den vazgeçmeyeceğini düşündüm kaptan birde.

7. Haftası tamamlanan İsviçre Axpo Süper liginde Bienvenu nun şu ana kadar golü yok :D

İteleyin yavrum fenere fenere:asd:

gecen sezon hepimizin yeni sezon icin 7 tane ilk onbir icin Transfer istyorduk

bunlar

1. Muslera

2. Selcuk

3. Ujfalusi

4. Melo

5. eboue

6. Riera

7. Elmander, Sercan, Engin

Bu yönetim iyi is basardi

Fener kimi almış kaçırdım ya?

hikmet karaman ın süper 11i:D:D

2h6c6f6.png

beylerrrr is cok ciddi...TONI`YI ISTEMIYORUMMMMMMM, nereye mail atabilirim? yüzlerce atarim

Luca Toni'yi gündeme almak bile dünyanın en saçma işi. En iyi zamanlarında bile beğenmediğim ağır mı ağır kalas gibi bir oyuncu. Elmander Luca Toniden çok daha iyi iş yapar. Baros, Elmander, Sercan üçlüsü yeter de artar bile.

dvrmctn Devrim Çetin

by ********

Sercan yarın 12:30'da Galatasaray ile sözleşme imzalayacak. lütfen başka soru sormayın bu kadar ayrıntı var elimde

..........muslera...........

sabri..ujfa..servet..çğlr

..eboue..melo..selcuk..

kazım....baros.....riera

..............ufuk.............

serkan:(..gkhn..semih..hkn

..yekta..ceyhun..emre..

sercan..elmander..engin

7. Haftası tamamlanan İsviçre Axpo Süper liginde Bienvenu nun şu ana kadar golü yok :D

İteleyin yavrum fenere fenere:asd:

bu eleman bir de forvetmiş değil mi ? Diyorum ya sırf geçen sene kendilerine gol attı diye aldılar bu adamı araştırdılarsa bişey bilmiyorum ben atsam geçen sene beni de alırlarmış demek ki :)

bizim yönetimde genç ve yetenek kelimeleri bir araya gelemedi bu sene.inşallah seneye gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt