Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu toniyi beğenenler nasıl beğeniyor anlamıyorum . genoda bile tutunamadı adam juvedede aynı şekilde.. eğer 34lük toniyi bile beğenecek hale geldiyseniz birşey diyemeceğim

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

Sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

Evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

Gelmez ya olurda gelirse bu toni ve iyi bi sezon geçirirse bu kadar (bende içinde olmak üzere) karsı cıkanların yüzü kızarır , sende gurulanırsın ins.

Ama hiç ama hiç sanmıyorum iş yapacagını 35 yaş az bi yaş değil futbol için bide bizim ligimizi biliyorsun %100 mücadeleye dayalı bi lig ..

35 yaşindaki bir oyuncu ne kadar mücadeleye acık olur tartısılır ama sana göre tartısılır bana göre tartısmaya bile gerek yok çünkü 1 - 2 sene kadar geç kalmıs bir jubilesi var su an o oyuncunun..

Olurda gelirse sadece para kazanmaya gelecek bi oyuncu olacaktır. Bununda farkındadır o zaten gider paramı çatır çatır alırım diyerek gelecektir.Oda biliyor cunku 35 yaşindaki bi topcunun vereceği verimi.

Bu ligde Veysel Cihan gol atıyor renkdaş Toni anasını ağlatır

toni anca halısahada oynar adam eksikse çaırırız:D

Luca Toni'yi FT veto eder zaten.İbrahim Seten sallamış yine ne Toni'si ya.

Neler oluyor beyler burada ?

Toni'yi övenler, Tevez'i ciddi ciddi isteyenler.

3 ay nöbet yaramadi bize, yarin bitiyor iyi bari. :D

Toni olacağına Tevez olsun :lol: ...

Adam hergün burası çok iğrenç 2 restoran var , hep yağmur diye ağlanıp duruyor.Gelsin şehir görsün. Yıldız dediğin Tevez gibi olur. Toni gibi mezarcı değil..

italyan bianchide olabilir

Neler oluyor beyler burada ?

Toni'yi övenler, Tevez'i ciddi ciddi isteyenler.

3 ay nöbet yaramadi bize, yarin bitiyor iyi bari. :D

şu son 2-3 hafta fazla geldi daha önce bitseydi iyidi :P sabahda arkadaşın biri oyuncuların isimlerindeki sesli ve sessiz harflere rakam vermiş burdan giden gelenlerle ilgili bi çıkarımda bulunmuştı komediydi insanlarda ne ruh sağlığı kaldı nede sinir valla :p

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

Sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

Evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

Dogru olsa Seref Aydin yazardi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt