Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Beyler ben neden telefondan giris yapamiyorum forum'a?

Ünal Aysal'dan önce:Sarp,Barış,Ayhan

Ünal Aysal'dan sonra:Melo-Diarra-Selçuk orta sahaya bak.

Yabancı forveti sallayıp devre arası Diarra'yı alsak çok iyi olur aslında.

Toni gelirse Barosun yerine filan gelmeyecek,Baros ve Elmander yoklugunda oynar ancak,son yillarda hic izlemedim ama Bayernde oynarken Bundesliganin en iyi golcüsüydü,fizik olarak mutlaka geriye gitmistir ama bitiriciligi hala on numaradir.

Arkadaslar yarin Allahin izniyle Avusturyaya gidecegim Avusturya - Turkiye maci icin.. Carsambaya kadar yokum, hakkinizi helal edin :tiphat:

Konuk sayısı neden fazla.Kuşlar mı bastı :eek:

Şu an bende podolski ' den cok isterim Keita'yı son günün içindeyiz ne var ne yoksa verip alalım şu keita'yı ..

Çok özledik ulann duyun sesimizi :D

Beyler bugun Seref reis Sercan hakkinda bi yorum yaptimi kesin bitti fln die :D ?

.avi

Serhan Han Nickli Üyeden Alıntı

içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

Ekşi Sözlük'te yazmış.

Yüksek ihtimalle yalan da olsa yine de bulunsun.

başka linkten alıntı yaptım ahhhkeşke olsa be ..popito gelsi yeminle sevinçten ağlayacağım. geçen milli maçta kazımı iyi izledim lig serüveninde sağı sürükleyemez

niangı aldığı söyleniyor keitanın arap takımının ozaman keitayı rahatlıkla gözden çıkarırlar mantıklı geliyor keita koy on numaraya orda bile oynar akarr her türlü

Marco Kirdemir

Sevgiler saygilar galatasaylilara lass ile bu gun konustum o cok istiyor galatasaraya gelmek icin ocakta real madritte uygun fiyata verir soz size getirecegim glatasarayada buyuk yildiz yakis

Adam olsun oyun yapmasın 6 milyon bonservis 3.5 yıllığa anlaşalım.Marco ya 1 milyon veririz hizmetleri karşılığında.

Arkadaslar yarin Allahin izniyle Avusturyaya gidecegim Avusturya - Turkiye maci icin.. Carsambaya kadar yokum, hakkinizi helal edin :tiphat:

Hadi ins. iyi bi galibiyetle dönecez ordanda . iyi yolculuklar renktas.

Güle güle git , güle güle gel ins. :)

ya gerçekten ben tatmin olmuyorum ya.

drogba forlan arshavin adebayor podolski gyan gibi isimlerle taraftar heyecanlandırıldı.

sonra riera, sercan ı getir, bi de toni yi al bu taraftarı memnun et.

olcak işte değil ya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt