GSCimbom
Transfer Nöbeti - ARŞİV
F

Transfer Nöbeti - ARŞİV Sayfa 1843

Faik Fahri ·

Cevap
43,4K
Okunma
3M
Sayfa
1843/2170
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Keita gelecek söylentileri başlıyınca Kazıma sallıyoruz Keita gelmeyince de mecbur olduğumuz için Kazımı övmeye başlıyoruz garip..

niangı aldığı söyleniyor keitanın arap takımının ozaman keitayı rahatlıkla gözden çıkarırlar mantıklı geliyor keita koy on numaraya orda bile oynar akarr her türlü

Tamamda mevkileri farklı ama bu arapların kafa farklı calısıyor olurmu olur .. İnsallahta olur cok büyük beklentilerimiz var Keita'dan .

ben yönetimden memnunum benim için sözlerini tuttular sercanda gelirse bundan sonrasıda cabası olur teşekkürler ünal başkan ayrıca takip edenler bilir borçlarımızda ödeniyor :)

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

Sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

Evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

Keitanın abisi mi amcası mı ne olan menajeri 10 gündür floryadaymış belki transfer içindi. Olursa süper olur. kanat alternatifi çok derinlik kazanır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt