Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yarın Gignac ve Keita açıklansa :akansular:

Keita gelecek söylentileri başlıyınca Kazıma sallıyoruz Keita gelmeyince de mecbur olduğumuz için Kazımı övmeye başlıyoruz garip..

niangı aldığı söyleniyor keitanın arap takımının ozaman keitayı rahatlıkla gözden çıkarırlar mantıklı geliyor keita koy on numaraya orda bile oynar akarr her türlü

Tamamda mevkileri farklı ama bu arapların kafa farklı calısıyor olurmu olur .. İnsallahta olur cok büyük beklentilerimiz var Keita'dan .

oyun orjinal degil dimi halit? yaptigin crak i dogru yere yap, bide run komutunu gosterdigin dosya oyunun un run exe dosyasi olmasi lazim ,

Yok reis değil.Ekran kartı drivarını da yeniden yükledim ama sorun devam ediyor.Bi yapim abi bakalım olacak mı? Eyv reis saolasın.

Neyse renkdaşlar kendinize iyi bakın.Hayırlı nöbetler.

ÜNAL BAŞKANNNNNN yap bi büyüklük çıldırt bizi.

ben yönetimden memnunum benim için sözlerini tuttular sercanda gelirse bundan sonrasıda cabası olur teşekkürler ünal başkan ayrıca takip edenler bilir borçlarımızda ödeniyor :)

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

Sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

Evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

Keitanın abisi mi amcası mı ne olan menajeri 10 gündür floryadaymış belki transfer içindi. Olursa süper olur. kanat alternatifi çok derinlik kazanır.

transfer dönemi bugün mü bitiyor arkadaşlar 24:00 de?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt