Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Fırat Günayer

Saat geç oldu..fazla tepki gelmez..rahatça yazayım..Selçuk İnan,Eboue,Melo başarılı hamlelerdi ama eksik çok...

Bi de beklenti çok yükseltildi..Önce Drogba,sonra Forlan,Reyes, en son Podolski..Gerek yoktu buna..

Muslera? Sercan? Engin ? Ujfalusi? Cok cakal bu medya ya. Cok

kuş avı mı gerekli ?ne oluyo la ?sakin olun.

biz eboue yi aldık kimsenin umrunda değil belki de yaptığımız en iyi 5 transfer arasına girer eboue

bencede eboue futbolculuğuyla da kişiliğiyle de önemli bir oyuncu bence, keita da gelirse daha süper olacaklar, toni bu yaştan sonra bizden uzak olsun ayrıca sercan da çok iyi oldu...

yinede çok güzel kadro kurduk bence, gerekli yerlere gerekli transferleri yaptık en azından mevkilerinde boş beleş oyuncular almadık, inşallah allah göstermesin sakatlık filan olmazsa rahat ve zevkli maçlar izliyebileceğiz... :melek:

sercan yarın galatasaraya imza atar başka takımda istemiyor zaten adamda galatasaray lı bu iş olmuştur bence. "nokta"

yaptıgımız transferleri eleştiricek arkadaslar en azından hazırlık maçlarının özetini izleyipte eleştirsinler bu ne yahu bu nasıl bir nankörlüktür takımın 3 te 2 si gönderilmişmiş gönderilen oyuncuların arda dışında hepsine zaten sövüyordunuz

ha hala eksiklerimiz var mı evet var bende isterim sol bek alınsın ortasahaya daha ofansif bir isim kaliteli bir stoper yardıran bir sag açık...

ama hepsi birden olmaz bir anda takıma yeni 20 adam getirdin mi 2 3 sene daha sampiyonlugu unutman demektir bu bizim az ve öz transfere ihtiyacımız vardı ve bununda iyi niyetle başarıldıgını düşünüyorum yönetime ve transferlerde emegi geçen herkese teşekkür ediyorum

unutmayın ki mali kongrede açıklanan yazıda hepimiz burda aglaşıyorduk biz batmışız bukadar borcu nasıl ödücez diye ama herşey unutulmuş arkadaslar bizim bogazımıza kadar borcumuz var ve gelir olarak okadar kısır bir seneden sonra bu transferler bile bir mucizedir

GALATASARAYIN ASIL DÜSMANI KENDI ICIMIZDEDIR

HE la ya benim hesap belli takıma iyi oyuncular gelsin,playmaker alalım bitane hani hiç bizde bulunmayanından,Arda'nın yeirne hiç değilse onu ikame edebilecek hatta ondan daha iyi birini alalım,birde taş gibi bir golcü alalım.

DÜşmanlığım bitmeyecek,çok ince hesaplar yaptım.:o

Ahh felek ahhh.Sende yaşıyon ya ne yapalım işte.Ameirkadır amerika.

Drogba - Forlan - Fabiano - Milito - Adebayor

Gele gele Sercan geldi. Büyük başkan yapma bize bunu. Sana reis dedik, farklısın dedik. Ama yanılmışız be saglık olsun sende bizim duygularımızla oynadın ...

bende transferde sıradışı işler falan yaptığımızı düşünmüyorum

geçen seneye göre daha iyi tabiki ama abartılan kadar bir durum yok ortada

asıl transferler seneye yapılacak. bütün bütce takımın 3 de 2 sini değiştirmeye harcandı. önümüzdeki sene 3-4 sağlam futbolcuya bütçe ayırdığımız da asıl o zaman gör bomba takımı :asd:

Sercanı bu kadar ucuza alacağımız aklımın ucundan bile geçmezdi...

eboue,askında hiç anlama veremediğim transfer,zaten oldum olası joker futbolcy tabirini de joker futbolcuyu da sevmemişimdir,mevki neresi sağ bek nerde oynatıyoruz orta saha,keşke buna verdiğimiz parayı forvete ayırdığımız bütçeye ekleyip podolski yi alsaydık çok daha mantıklı olur du hatta süper olurdu,ama geçti artık,evet bazı maçlar ihtiyaç olursa sağ bek oynar,bazen sağ çu,bazen orta saha ama en iyi olduğu yer sağ bek ama orta saha da oynatacağız çoğu maç mecburiyetten,dediğim gibi keşke podolski yi alsaydık buna verdiğimiz parayı bütçeye ekleyip

Eboue daha faydalı olacaktır ismimi yazın bir kenara benim gibi düşünmeyen abilerim kardeşlerim ara transfer dönemi gelene kadar bekleyin ligler tatil olunca dediğim gibi oynamadıysa Eboue istediğiniz küfrü edin özel mesajdan :)

Şeref aydın geldi mi beyler? Bu arada mobil tema hayırlı olsun:) tabi sercanda.

Nöbet uçmuş, Ramazanda bitti tabi :o

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt