Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan M.Sarp'ı tekrardan trasnfer etsek abi iyi transfer o bölgede boşluk oluşmuştu zaten,hem bonservis parasıda vermeyeceğiz diyecek en az 100 kişi çıkacaktır bu forumdan.Her türlü iddiaya girerim bu durum yaşanır.Harbiden artık size gülerken farklı organlarımı kullanıyorum!

SAbri bir iki maçta orta sahada iyi oynadı diye Sabriyi her kodrada oraya yazanlar bakın dönün geriye,sonra iki gün sonra sabri ortada oynarmı lan diyenlerle aynı kişilerdir.Evet bu forumda o değidğinizden çok be ya.

Sabri için doğru Sarp için saçmalık

asıl transferler seneye yapılacak. bütün bütce takımın 3 de 2 sini değiştirmeye harcandı. önümüzdeki sene 3-4 sağlam futbolcuya bütçe ayırdığımız da asıl o zaman gör bomba takımı :asd:

asıl transferler seneye yapılcaksa o daha kötü

hersene hersene oyuncu alınması bence hepten yalnış

selçuk melo muslera ve eboue dışında ki oyuncular takıma birşeyler katmaktan ziyade olan takım içersinde yer alacak oyuncular

halen takımın teknik yönü çok zayıf

takımda çalım atan oyuncu yok

açıkçası beni mutlu eden tek şey hazırlık maçlarında gördüğüm istek

kiralama saçma olur bugüne kadar bizim opsiyon kullandığımızı hiç görmedim. zaten meloyuda nasıl alacaz okadar opsiyon var... artık bıktım bu kiradan direk alsınlar 3 e ayarlarık

Bence boyle daha iyi... Tuttu tuttu tumadi tut kolundan gonder geri ;)

asıl transferler seneye yapılacak. bütün bütce takımın 3 de 2 sini değiştirmeye harcandı. önümüzdeki sene 3-4 sağlam futbolcuya bütçe ayırdığımız da asıl o zaman gör bomba takımı :asd:

Adnan Polat mod :D

Her yıl başında trasnfer sezonundan sonra aynı terane,seneye birkaç ekle bilmem ne olacak,kemiği kurduk.Ulan halamı varsınız siz.Yazık!

Asıl trasnfer seneye yapılacakmış niye bu seneyi baymı geçtik!Mantığa bak sanki Başkanla birebir konuşmuş.:D

Yav önemli olan Sercan'ın gelmesi kiralık olsa bile satın alma opsiyonludur. Yarın 12.30 da imza atacak deniyor yarın öğle belli olur çok takmaya gerek yok.

Selçuk......Geçen sezonun şampiyonluğa oynayan TSun as oyuncusuydu

Melo.........En sıkıntılı bölgemiz olan ön liberoya iyi bir tercih

Muslera.....Herhalde hiçkimse tartışmaz

Riera........Süper Lig için fazlası çok, eksiği yok

Engin........Geçen sezon ilk devre çok iyiydi, sorunu futbolunda değil

Elmander....İsveç milli takımının golcüsü ve takımda rotasyon için düşünülüyor.

Ujfalusi......Neill'in yerine iyi bir transfer

Eboue.......Her hocanın elinin altında en az bir joker bulunmalıdır bence

Sercan......Daha 21 yaşında, aklını başına alırsa çok iyi olabilir

Ceyhun.....Rotasyon için iyi bir transfer, geçen sezon birçok maçta oynadı, sorunlu bölge ön libero için de yedek

Bence bu sene transferlerimiz iyi arkadaşlar.

Ben kaçırdım orasını ama, onlar gelmedi diyede yeri niye dolmadı. Store'a gidip forma alıcam adını yazdıracagım 1 tane topcu transfer edilmedi. Takımda adam gibi 1 topcu Arda vardı o da gönderildi.

Niye? Elinde yıllarca Arsenal'de oynamış Eboue,Juve'den gelmiş Melo,KRAL Baros,Selçuk İNAN,Uruguay'ın yıldızlarından Muslera,Riera var.Sonuçta bu sene CL'de oynamayacağız

"Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye Halkı'na Türk Milleti denir"================================================================================Mustafa Kemal Ataturk

Yukarda ki Turkiye halkinin icnde zaten saydigin butun insanlar var,Ardanin ayrica belirtmesine gerek.Ustelik Ardanin konusmasinda baska mana var zaten.Arda'nin yaptigi buyuk bir gaftir.Sadece boluculeri sevindirmistir.Bugunku kongrede attigi cigliklar Ardaya alkislar bosuna degildi.Bence Arda'nin yaptigi bu talihsizligin farkina varip aklini basina almasi gerekir.Ama yok talihsizlik degil bilincli soylenmis bir soz ise kendi bilir.Konusmaya devam etsin ona gorede herkes tavrini belirler.

çocuğu bi vatan haini ilan etmediğiniz kalmıştı yuh diyorum insaf edin insaf...arda düşündüğün şeyleri yapacak insan değil ben öyle biliyorum bu söylenenleri düşmanı yapmaz

Selçuk......Geçen sezonun şampiyonluğa oynayan TSun as oyuncusuydu

Melo.........En sıkıntılı bölgemiz olan ön liberoya iyi bir tercih

Muslera.....Herhalde hiçkimse tartışmaz

Riera........Süper Lig için fazlası çok, eksiği yok

Engin........Geçen sezon ilk devre çok iyiydi, sorunu futbolunda değil

Elmander....İsveç milli takımının golcüsü ve takımda rotasyon için düşünülüyor.

Ujfalusi......Neill'in yerine iyi bir transfer

Eboue.......Her hocanın elinin altında en az bir joker bulunmalıdır bence

Sercan......Daha 21 yaşında, aklını başına alırsa çok iyi olabilir

Ceyhun.....Rotasyon için iyi bir transfer, geçen sezon birçok maçta oynadı, sorunlu bölge ön libero için de yedek

Bence bu sene transferlerimiz iyi arkadaşlar.

Bundan daha iyisi olamazdı gerçekten...Tekrar tebriklerimi iletiyorum yönetime,ve teknik heyetimize..

o zaman real madrid ve barcelona gibi takımlar neden her sene 3-4 sağlam oyuncu transfer ediyorlar. onların yaptığı da mı hata. sezon içinde eksikleri daha iyi görürsün ve daha sağlam takviyeler yaparsın. barcelona bile rüya takımına fabregas ile alexis sancezi takviye ediyor bizim ne haddimize 1 senede tam olduk demek. seneye de transfer devam edecektir. iyinin üstüne koyarak en iyi olmak yolunda...
asıl transferler seneye yapılcaksa o daha kötü

hersene hersene oyuncu alınması bence hepten yalnış

selçuk melo muslera ve eboue dışında ki oyuncular takıma birşeyler katmaktan ziyade olan takım içersinde yer alacak oyuncular

halen takımın teknik yönü çok zayıf

takımda çalım atan oyuncu yok

açıkçası beni mutlu eden tek şey hazırlık maçlarında gördüğüm istek

sen transferleri elestrip hic bi halt olmaz diyen adam ... simdide dört dönüyon iste playmaker mis tas gibi golcüymüs ya gec bunlari... önce dedigin lafinin arkasinda dur sen dürüst bir insan degilsin

TAbi verince şekli ben diktörgenim yamuk değilim demen şaşırtmadı.:o

Adnan Polat mod :D

Her yıl başında trasnfer sezonundan sonra aynı terane,seneye birkaç ekle bilmem ne olacak,kemiği kurduk.Ulan halamı varsınız siz.Yazık!

Asıl trasnfer seneye yapılacakmış niye bu seneyi baymı geçtik!Mantığa bak sanki Başkanla birebir konuşmuş.:D

Evet avrupada bay geçtik.

Sabah uyandigimizda gerekli transferlerin yapilmis olmasi ve gunu stressiz gecirmemizin dilegiyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt