Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ne güzel 2000 yılında uçakta uefa şampiyonluğuna sevinmeyenlerde aşağı yukarı senin vizyonuna sahiptiler,pencere aynı pencere nesil ve isimler farklı diyelim!

Biz daha büyük düşünenlerdeniz,vizyonumuz daha geniş,hayalleirmiz daha büyük,bunun için üzülecek değilim.:)

Sen git Barca taraftarlığı yap değişim büyümek gelişmek Gerardlar Puyollar bulmak almak kısa vadede olacak birşey değil madem çok biliyon gir yönetime değiştir bazı şeyleri klavye başından bıdı bıdı ötmek kolay..

Bizde isteriz en üst düzey oyuncular almak şmp liginde yarı finaller oynamak ama hemen olacak birşey değil ki bir kabuk değişimi var ve bu değişime çok güzel bir başlangıç yaptık

Sen tutturmuşsun kötü transferler diyip duruyon sanki hiç iyi giden birşey yok gibi konuşuyor herşeyi eleştriyorusun.

muslera ve melo benim süper yıldız tanımıma uyuyor, sözünü yerine getirmiş o zaman, drogbanın gelmesini de istemiyordum

ardanın yeri dolmadı bence de o ayrı

İkisi de yıldız oyuncu ama süper yıldız tanımına uymazlar. Muslera belki ileride olabilir, Melo zor. Transfer sezonunun başında gündeme gelen isimlerden bir tanesini bile alamamaları, gerçekten kötü.

Arda'nın yerinin dolmaması, tam anlamıyla kepazelik...

Muslera - Eboue - Melo - Riera hatta Ujfalusi, Türkiye standartlarina göre dünya yildizidir. Ha Madrid burun kivirir eyvallah, Barcelona burun kivirir eyvallah. Ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Bunu söyleyenler de art niyetlidir. Playstation oynamiyoruz burda. Bir dügmeyle transfer yapmiyoruz.

Ne güzel 2000 yılında uçakta uefa şampiyonluğuna sevinmeyenlerde aşağı yukarı senin vizyonuna sahiptiler,pencere aynı pencere nesil ve isimler farklı diyelim!

Biz daha büyük düşünenlerdeniz,vizyonumuz daha geniş,hayalleirmiz daha büyük,bunun için üzülecek değilim.:)

Ne koyun oldum ne topluluğa uydum ben sadece objektif baktım herşeye hayatım boyunca,hayata sarı kırmızı gözlerle bakmadım,etrafta olan biteni mali raporu okudum 9 Temmuz'da bana malal okuma,bu imkansızlıklar altında bunu yapan yönetime teşekkür et sen,he eleştirirsin niye onu bunu almadın niye star almadın..

Ona karışmam ama bu kadro bize yetmez diyorsan evin 3.kattan yüksekteyse bir aşağı bak derim..

Biraz hava al..

Benim vizyonum dar değil aksine gerçekçi senin gibi bulutlar üstünde yaşamadığım içindir herhalde..

ali sen galiba okumus kendini bi halt sanan IQ nun einstein düzeyinde oldugunu düsünen bi insan gibisin senin gibi megolaman lardan bizim üniverstidede cok var ... hadi kardesim bu sezonun en büyük transferi senin fenerbahceyi tutman olur onlar gibi sisteme bas kaldirirsin...

Profil resmindeki kadar avam olamadığım için özür dilerim,pardon kardeşim!:o

Muslera - Eboue - Melo - Riera hatta Ujfalusi, Türkiye standartlarina göre dünya yildizidir. Ha Madrid burun kivirir eyvallah, Barcelona burun kivirir eyvallah. Ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Bunu söyleyenler de art niyetlidir. Playstation oynamiyoruz burda. Bir dügmeyle transfer yapmiyoruz.

Türkiye standartlarına göre dünya yıldızı, ingiltere standartlarına göre dünya yıldızı diye birşey yok. Tek dünya yıldızı kriteri vardır, Türkiye ile İngiltere arasında sadece yaş değişir. Biz Hagi'yi, Drogba'yı 30unu devirmeden alamayız.

Aslında mesele , Kötü transfer değil ki zaten yaptığımız transferler yerinde ve olumlu.Mesele özellikle başkanın biraz acemiliğine biraz da taraftarı çok iyi tanımamasına verelim, beklentiyi çok yükseltmesidir.Özellikle kap bildirimleri ve gerçekleşmeyen transferler yönetimin bu kadar eleştiri almasına sebeptir.... Forlan'ı,Podolski'yi,Keitayı(iyi oyuncudur takımda isterim ama yıldız değil bence),fabianoyu( onu bile istemeyenler vardı.Yıldız değil diyorlardı) ve Reyes...

Beyler son gün birbirinizi kırmadan devam edin lütfen. Kimse son transfer gününde boş yere ceza almasın.

Bunu ne zaman söyleyeceksin diyordumki bekletmedin,şaşırtmadığın için teşekkürler.:D

Arka kapıdan kaçıs pes oynamıyoruz,menajerlik oyunumu bu,dağılın!:asd:

ali sen galiba okumus kendini bi halt sanan IQ nun einstein düzeyinde oldugunu düsünen bi insan gibisin senin gibi megolaman lardan bizim üniverstidede cok var ... hadi kardesim bu sezonun en büyük transferi senin fenerbahceyi tutman olur onlar gibi sisteme bas kaldirirsin...

bence okuyamamıs ama okusaydım çok büyük adam olurdum diye düşünen tiplerden

okuyamamayı kendine kompleks yapmış

Podolski olmalıydı,istediği verilmeliydi bu bir.Bu takım eksik,bu takımın bir ofansif orta saha oyuncusu dahi yok,bunu bile alamadık stoperlerimiz hala yetersiz vs vs.

Ben bütüncül bakıyorum ve yetersiz diyorum.Daha geniş bakmam suç değil değilmi?:o

Yoksa neyi verecekler.Ve köln takımının satmayı istemediğini biliyoruz.İşi yokuşa sürmediklerini nerden biliyoruz... Transfer yapılamamışsa emin olnu çok geçerli bir sebebi vardır.Önceki mesajımda yazdığım gibi tek sorun yönetimin beklentiyi yükseltmesidir...

Beyler son gün birbirinizi kırmadan devam edin lütfen. Kimse son transfer gününde boş yere ceza almasın.

Kibirli tavırlan sergileyen üye yüzünden en az 10 kişi ceza alacak bir kişi yüzünden büssürü kişinin gerilmesi ceza alması mı doğru olan yoksa o kişinin uyarılmasımıdır mantıklı olan...

Kimse kimseyi tahrik etmesin o zaman millete koyun muamelesi yapıp adamın asabını gece gece bozmasınlar,herkesin eleştirisine birşey demem ama herkesin mutlu olduğu yerde biri gelip huzur bozup can sıkıyorsada ayıp..

Fener kadrosunun anası bellenmiş Beşiktaş günü birlik hoca tutmuş kendine ne olacağı belirsiz,Trabzon Saparalarla oynuyor gelip burda şu şu eksik hadi ulen geçeceksiniz bu işleri bu kadro lige ambargosunu koyacak o kadar..

Aslında mesele , Kötü transfer değil ki zaten yaptığımız transferler yerinde ve olumlu.Mesele özellikle başkanın biraz acemiliğine biraz da taraftarı çok iyi tanımamasına verelim, beklentiyi çok yükseltmesidir.Özellikle kap bildirimleri ve gerçekleşmeyen transferler yönetimin bu kadar eleştiri almasına sebeptir.... Forlan'ı,Podolski'yi,Keitayı(iyi oyuncudur takımda isterim ama yıldız değil bence),fabianoyu( onu bile istemeyenler vardı.Yıldız değil diyorlardı) ve Reyes...

Bir tek Podolski gelse, bu yönetim eleştirilmezdi, en azından Arda'nın yeri doldu derdik. Şimdi Riera tam bir soru işareti ve FT onu rota sahada da kullanabilirmiş... Sol kanat Sercan ya da Engin'e emanet o zaman...

Helal olsun Köln'e inanılmaz paraya ihtiyaçları olduğu halde satmadılar sonuçta Poldi'yi... Biz Arda'da aynı direnci neden gösteremedik? Sanırım yönetimin tecrübesizliğinden.

Bu sezon transferleri müthiş değil yerinde nokta ve yeterli transferlerdir tek fiyasko bana göre Rieradr başka sorun yok herşey müthiş iyi futbol oynayacağız bu sene inşallah. Ha Riera transferi bile 10 tane Zapata 5 tane Pino transferine eş değerdir bence.Herkese iyi geceler :)

Muhabbete bak :D

yorum yazmaktansa yorum okumayi daha cok seviyorum devam beyler :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt