Ekin Amad
10 Numara!
- 25 Mayıs 2011
- 18.914
- 11.248
- 1.838
Cevap: Transfer Nöbeti

koyun değilim,sığır hiç değilim ben düşünen bir varlığım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
koyun değilim,sığır hiç değilim ben düşünen bir varlığım
Ne güzel 2000 yılında uçakta uefa şampiyonluğuna sevinmeyenlerde aşağı yukarı senin vizyonuna sahiptiler,pencere aynı pencere nesil ve isimler farklı diyelim!
Biz daha büyük düşünenlerdeniz,vizyonumuz daha geniş,hayalleirmiz daha büyük,bunun için üzülecek değilim.![]()
muslera ve melo benim süper yıldız tanımıma uyuyor, sözünü yerine getirmiş o zaman, drogbanın gelmesini de istemiyordum
ardanın yeri dolmadı bence de o ayrı
Ne güzel 2000 yılında uçakta uefa şampiyonluğuna sevinmeyenlerde aşağı yukarı senin vizyonuna sahiptiler,pencere aynı pencere nesil ve isimler farklı diyelim!
Biz daha büyük düşünenlerdeniz,vizyonumuz daha geniş,hayalleirmiz daha büyük,bunun için üzülecek değilim.![]()
ali sen galiba okumus kendini bi halt sanan IQ nun einstein düzeyinde oldugunu düsünen bi insan gibisin senin gibi megolaman lardan bizim üniverstidede cok var ... hadi kardesim bu sezonun en büyük transferi senin fenerbahceyi tutman olur onlar gibi sisteme bas kaldirirsin...
Muslera - Eboue - Melo - Riera hatta Ujfalusi, Türkiye standartlarina göre dünya yildizidir. Ha Madrid burun kivirir eyvallah, Barcelona burun kivirir eyvallah. Ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Bunu söyleyenler de art niyetlidir. Playstation oynamiyoruz burda. Bir dügmeyle transfer yapmiyoruz.
Muslera - Eboue - Melo - Riera hatta Ujfalusi, Türkiye standartlarina göre dünya yildizidir. Ha Madrid burun kivirir eyvallah, Barcelona burun kivirir eyvallah. Ama bizim öyle bir lüksümüz yok. Bunu söyleyenler de art niyetlidir. Playstation oynamiyoruz burda. Bir dügmeyle transfer yapmiyoruz.

ali sen galiba okumus kendini bi halt sanan IQ nun einstein düzeyinde oldugunu düsünen bi insan gibisin senin gibi megolaman lardan bizim üniverstidede cok var ... hadi kardesim bu sezonun en büyük transferi senin fenerbahceyi tutman olur onlar gibi sisteme bas kaldirirsin...
Bunu ne zaman söyleyeceksin diyordumki bekletmedin,şaşırtmadığın için teşekkürler.
Arka kapıdan kaçıs pes oynamıyoruz,menajerlik oyunumu bu,dağılın!![]()
Podolski olmalıydı,istediği verilmeliydi bu bir.Bu takım eksik,bu takımın bir ofansif orta saha oyuncusu dahi yok,bunu bile alamadık stoperlerimiz hala yetersiz vs vs.
Ben bütüncül bakıyorum ve yetersiz diyorum.Daha geniş bakmam suç değil değilmi?![]()
Beyler son gün birbirinizi kırmadan devam edin lütfen. Kimse son transfer gününde boş yere ceza almasın.
Aslında mesele , Kötü transfer değil ki zaten yaptığımız transferler yerinde ve olumlu.Mesele özellikle başkanın biraz acemiliğine biraz da taraftarı çok iyi tanımamasına verelim, beklentiyi çok yükseltmesidir.Özellikle kap bildirimleri ve gerçekleşmeyen transferler yönetimin bu kadar eleştiri almasına sebeptir.... Forlan'ı,Podolski'yi,Keitayı(iyi oyuncudur takımda isterim ama yıldız değil bence),fabianoyu( onu bile istemeyenler vardı.Yıldız değil diyorlardı) ve Reyes...
Hocam söylemlerin çok hoş kendini çok cool zannediyosun galiba.
bence okuyamamıs ama okusaydım çok büyük adam olurdum diye düşünen tiplerden
okuyamamayı kendine kompleks yapmış