Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

alpermertt alper mert : star gazetesi galatasaray muhabiri

SON DAKİKA: Ünal Aysal Chelsea ile bir futbolcu için pazarlıklara devam ediyor. Drogba ihtimal yüksek, alternatifi Luca Toni

mehmetkartal_

Sedat Doğan, Galatasaray'da transfer sürecinin bittiğini açıklamış.

Drogba'dan gol haberi mi var?

alpermertt alper mert

Bursa'da 750 bin euro'ya oynayan Sercan Galatasaray'da 50 bin euro daha ucuza oynayacak...

26 dakika önce

daha önceden yazmıştım ama kimse dikkate almadı sanırım.senelik 8m€ isteyen drogbanın hayalini kurmayın boşuna.

alper mert

@alpermertt alper mert

SON DAKİKA: Ünal Aysal Chelsea ile bir futbolcu için pazarlıklara devam ediyor. Drogba ihtimal yüksek, alternatifi Luca Toni

Luca en son ihtimal hiç kimse olmazsa gibi... Drogba söylentisi var ama ben Arshavin için ciddi uğraşlar olduğunu biliyorum.. Keita imkansız değil.. Ünal Başkan bu inanın...

Hazirlik maclarinin hangisinde 4-4-2 oynadik? Var mi ole bir mac? Galatasaray'in bu seneki sistemi hucumlarda 4-3-3'e donusen flexible bir 4-5-1'dir.

Bana neden söylüyorsun? Ben 4-4-2 falan yazmadım, öyle bir kadro da yapmadım zaten...

firatgunayer fırat günayer

Fatih Terim Yiğit Gökoğlan'ı çok istiyor..Oyuncununda gönlü Galatasaray'da ancak kulüpler bir türlü anlaşamıyor

Bence boşuna beklenti yapıyoruz. Sercan dan sonra kimse gelmez diye düşünüyorum :(

ransfers: El Hamdaoui vloog direct vanuit Bangui naar Istanbul

Door Youssef_Casa - Maandag 05 September 2011 11:19 - Bron: Redactie - Submitter: Geen

De Marokkaanse nationale ploeg landde gisteravond om 02:00 lokale tijd in Casablanca en de spelers zullen vanochtend hun reis verder zetten. Alleen Mounir El Hamdaoui ontbrak.

De verbannen Ajax aanvaller zette zijn reis voort richting het Turkse Istanbul waar hij tot vannacht 24:00 uur de tijd heeft om tot een overeenstemming te komen.

arkadas kim bilimiyorum ama, eger dogru ise hamdi suan istanbula ucmaktaymis. aktarmali ucaktan fas mili takimindan ayirilip istanbula geliyor suan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt