Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bugün saglam bir yabanciya daha imza attirirsak var ya. Su kadarini söylüyorum:

Fenerbahce, Besiktas ve Trabzonspor en iyi oyuncularini toplasin ve karma yapsin. Öyle ciksinlar karsimiza. O kadarini söylüyorum. Deler geceriz, paramparca ederiz, 10.000 Fenerliyi yok ederiz :) O kadar söylüyorum :D

arkadaşlar bu siyahi futbolcu olayını twitter'dan yaman akinci profilinde duyupta yorum yapıyorsanız şu yorumu es geçmeyin

Yaman Akinci

Farfan falan diil yahu

Yaman Akinci

Okumuyorsunuz... Siyahi ve adi hic gecmemis diyorum, hala Drogba, Gyan vs diyenler var... Ismi solersem bana bir daha isim verrmezler.

El hamdoui her transfer sezonunda bizimle geçiyor..Gelmesin yeter..Yada başka takıma gitsin kurtulalım şu muhabbetten.

Sırası değil ama ..

yalnız Hazırlık macında bizim Melo reis riera ya diziyle vurmuştu sanırım inş sıkıntı olmaz :D

Mounir El Hamdaoui gelirse cok faydali olur cok kaliteli bir futbolcu zaten sasirdim de boer neden acaba kadro disi birakmis bilen varsa bir aciklasin

hayirli günler renkdaslar.

sercan yildirim hayirli olsun hele sükür bir tane kaliteli yerli forvetimiz oldu 1 tanede yabanci alinirsa bence bu sene icin yeterli olur

+ terim kanatlarda da deneyecektir. yedekte körelmesine gönlü razı olmaz şans verecektir bence kazımın yerine sağ kanatta deneyebilir değişmeli oynatır bunun sakatlığı da var Allah göstermesin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt