Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sercan´la da kapatsak transferi cok mutluyum, oyuncu alirsak da cok mutlu olacagim. Cok iyi bir transfer dönemi gecirdik. Ben yine de 00.00´a kadar beklerim

geçen senenin izleri silindi beyler bu hepimize yeter.şahsen artık tek istediğim kaybettiğimizde sadece sinirlenmek değil üzülmek.Bu seneye sakladığım arenada çılgınlar gibi takımımı alkışlamak.

Belli ki, piyasadaki bütün "iyi" ve "kariyerli" adamlar ile ilgileniyoruz. Lakin güney amerikada parlayan ve belli bir potansiyeli olan, cavani veya lavezzi gibi adamlari bulup, takimimiza monte etsek daha iyi olmaz mi?

Yasli kurtlar ile bir yere kadar. Bence uzun vadeli düsünmeliyiz. Sadece günü kurtarmak adina, panik transferler yapiyoruz. Eger düsüncelerimize göre adam bulamiyorsak, devre arasi veya seneye transfer yapalim. Mesela forvet mevkisine anil dilaver'e bir yarim sezon sans verirdim ben. Elmander'i ise hic almazdim. Baros'u satardim, yerine cok daha iyi bir oyuncu alirdim!

Şuan o dediğin 2 futbolcuyu da alamayız.

Selçuk-Burak uyumunu hepimiz biliyoruz.Burak'ı canlandıran adam Selçuk'tur.Ben Sercan'ı da tam olarak olmasa da Burak'a benzetiyorum.Savunma arkasına koşu yapması,hızı.Selçuk-Sercan benzer uyumu yakalayacaklarına inanıyorum.Çok iyi oldu bu transfer.

uleee akrabam var takımın başında, daha neee :)

Grande tek basina mutlu ederdi beni zaten. Efsanem o benim. Üstüne de 10 tane cok kaliteli transfer yaptik. Bundan iyisi samda kayisi artik. Acgözlü olmaya da gerek yok. Sampiyon olacagiz insallah

varsayımlar başladı ypk pino gitmeseydi yok culio gitmeseydi ; teyzemin bıyığı olsa dayım olurdu...

Cevap: İddia : ANELKA ile görüşülüyor

böyle her duyumun konusunu mu açıcaz..

ne zaman ne konusu açacağımızı sana mı soracağız ?

Forum sitesinin anlamını öğren öyle konuş arkadaşım. Herkes etik değerler çerçevesinde ve forum kuralları dahilinde istediği konuyu açmakta özgürdür.

Boş boş konuşma istersen..

noldu millet yeni geldim yabancı transferi olmayacağını kim söyledi?

Radyospor.

ya başkanın konuşamsı neden ligtvnin sitesinde yok ya :confused:

5 milyon euro ile 8 milyon euro arasında 8 trilyona yakın para oynuyor bu arada arkadaşlar.. 3 milyon Euro diyip geçmeyin

Forvet isteyen yok zaten orası yeterlide ofansif ortasaha lazım bu takıma. Keita iyi gider aslında.

Evet.Keita'ya hayır demem asla.Yaratıcı oyuncu alınsa iyi olabilirdi.Ama bu kadroya da uygun bir sistem bulacağını düşünüyorum Hoca'nın.

valla iyi transfer dönemi geçirdik uzun zaman sonra , takımda çürük çarıklar kısmende olsa temizlendi seneyede aydın,ayhan gibi adamlar gönderilir takıma canavar yerlileride kazandırırsak yemede yanında yat

hyurekli haluk yurekli

Son dakıkada bır suprız olmassa kı olacagını sanmıyorum gsaray transferı kapattı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt