Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kendi adıma konuşuyorum zerre atmadım...Bana ne geldişse onu paylaştım... Bazende özelde Abdullah abi ye paylaştım... Şönetimin bunda suçu ne uğraştılar almak için alamazlardı ya.. Hemde bu adamlar daha kimi alsınlar... Bence haksızlık yapılıyor...

o değil de iki duyum verince saniyesinde GSE yaptılar sizi o dikkatimi çekti :D

Evet Takım Budur Hayırlı Uğurlu Olsun

216082_Galatasaray_SK.jpg

Kadro güzelde ufak bir değişiklikle Hakan Baltay a tüm sol beki değilde daha ufak savunabileceği bir alan bıraksak daha iyi olma mı :)

sercan baroş çift forvet srcan geriye dönük oynar 4-4-2 oynarız çokda güzel olur

Ne var müthis bir yildiz olmasa kardes? Neden böyle düsünüyorsunuz? Neden doldurmuyoruz stadi? Neden cok sevdigimiz kulübümüze 60 Milyon Euro kazandirmiyoruz? Neden seneye daha rahat transfer yapmasini saglamiyoruz? Dortmund senelerce ne amatör kadrolari 80.000 kisi izledi ya. Böyle olmaz ki. Ondan sonra da süper taraftar grubumuz var diyoruz. Bence yok. En vefasiz gruplarin basindayiz biz.

Muslera - Eboue - Ujfalusi - Riera - Melo - Baros - Elmander - Selcuk - Sercan izlenmez mi kardes ya? Daha ne istiyoruz?

stad dolacaktır doldurmalıyızda zaten... sadece söz verdikleri gibi ofansif yıldız almadılar onu diyorum yoksa stada gitmemek saçma

maç günleri öyle çok heyecanlanıyorumki , maç saati gelene kadar sinirlenmiyorum bile sevinçten....

Grup yok diye biliyorum. Sanırım rakip Fransa olacak. Koyar geçeriz.

diyosun :) hocam Fransa bu şampiyonanın en büyük favorisi bu sene. daha önceki senelerde NBA deki oyuncularının tamamı gelmiyordu. ama bu sene hepsi turnuvada. korkarım bu turnuvadaki performansımıza bakılırsa işler senin sandığın kadar kolay olmayacak.

Yabanci Konterjanimiz cok ama cok sacma bence..

En Güzeli 7 + 3 olmali bence....

--------------- Muslera --------------------

Sabri ------ Ujfa ---------Servet ------- Eboue

--------- Melo ------------- Selcuk ----------

Kazim/Sercan ---- Elmander ----------- Riera

------------------ Baros --------------------

Su Kadro ile kimse karsisinda duramazdi Galatasaray´in :) ama maalesef 6+2+sinirsiz gibi bir sacmalik var sirf Besiktas kurtulsun(!) diye :)

Gecen sene koyduk zaten.

Hem orda hem burda.

Ulan bizim bu hem futbol hem basketbol takımları ne seviyor böyle alengirli tur atlamaları. Bu kadar zor çıkıp sonrada ya 2. ya 3. bitiriyorlar turnuvayı. Ben hemen eleneceğimizi düşünmüyorum. Klasik Türkiye işte :)

Resmi açıklamayı neden yapmadık hala Sercan konusunda ikinci bir hamlemiz daha olabilir mi acaba...Yani başka bir transfer daha...

İngilizlerin kazanmasının onlar için bir anlamı yoktu değil mi?

Herkese Türk düşmanı damgası yapıştırmak gerekmiyor anlaşılan.

:o bir basket müsabakasına göre bu yorumu yapmak ne kadar yanlış...

Türklüğün ve İslamiyetin yıllardır en azılı düşmanı olan ve oyunları hala devam eden İngilizleri bir basket maçını yendiler diye aklayamam ben...

Bakıyorumda herkes sercanı baros'un yanına ilk 11'e almış Arkadaşlar Sercan bursada bile son 1,5 yıldır ilk 11 i zor görüyor ki bu takımda forma şansı çok zor.

Kendini futbola verirse ilk 11'de oynayabilir. Bursaspor dönemiyle kıyaslarsan bir yıl öncede şampiyon olan bursanın en iyisiydi. O değil de Barosla Sercan'ın oyun yapısı birbirine benzer zaten ikisinin yan yana olması mantıksız. Ya sercan elmander ya baros elmander ya da tek forvet baros olur bence

Takim'da yildiz yok diyenleri ben Sezon sonunda göreyim :) Bana göre Muslera cok büyük Yildiz

o değil de iki duyum verince saniyesinde GSE yaptılar sizi o dikkatimi çekti :D

Hayır uzun zamandır o konuşuluyordu.. Portalın daha iyi olması için çalışmalardayız..Abdullah beyle devamlı irtibat halindeyim..Bence herkezde Gscimbom nasıl daha iyi yerlere gelir diye düşünüp fikir belirtmesi lazım...Lütfen insanlara böyle yakıştırmalanr yapmayın...gscimbom değerli insanlardan oluşan bir topluluk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt