Tolga Gül
Büyük Kaptan
- 29 Haziran 2011
- 25.238
- 6.899
- 1.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim takımım Chicago'ydu zaten.Deng'i de çok severdim![]()
Menajer kılıklı adam mı söyledi![]()
"Loul Deng : Ömerle Hidoy Maçtan Önce Konustum Onlar Benım Çok Yakın Arkadaşlarım Ama Bana Borclular Evimdeki Dolabı Türk Yemekleri İle Doldursunlar Adamsın Adam ! Türk Seyircilerle Resim Cekiliyor Su Anda !"
ahaha , dengle çocukluk arkadaşıydın sanırsam![]()

Tamam abi sen önden git ben geliyorumOhoooo ne çabuk unuttun önce Nevizade sonra Arena yapacaktık ya topluca![]()
Tamam anladım içeriden o zamanBen kaynağımı açıklamam.
şimdi mod arkadaşlara yada GScimbom portalının yöneticilerine fantazi futbol gibi bir oyun yapsanız ödülü falan da olmasa. en azından kendi portalımızda zaman geçirebilmemiz için güzel olurdu. tahmin yarışması biraz yaban kalıyor. ben böyle şeyleri burada yapmak istiyorum değerlendirmeye alırsanız onunla ilgilide bir başlık açılıp güzel zaman geçirilebilir görüşüdeyim.
şimdi mod arkadaşlara yada GScimbom portalının yöneticilerine fantazi futbol gibi bir oyun yapsanız ödülü falan da olmasa. en azından kendi portalımızda zaman geçirebilmemiz için güzel olurdu. tahmin yarışması biraz yaban kalıyor. ben böyle şeyleri burada yapmak istiyorum değerlendirmeye alırsanız onunla ilgilide bir başlık açılıp güzel zaman geçirilebilir görüşüdeyim.
O değil de ben bugün bir haber aldım
Olay budur!
------------------------Muslera----------------------------
-Sabri----------Ufjalusi------Servet-------------Eboue--
------------------------F. Melo---------------------------
------------------------------S. Inan---------------------
-Kazim---------------------------------------------Riera-
------------------------Sercan---------------------------
----------------------------Baros------------------------
*veya, Eboue Kazimin yerine, ve Eboue'nin yerine Caglar
Neymiş ?
Sen Malatya dan ona da katılamazsın kardeşim![]()