Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dostlar transfer defteri kesin olarak kapanmadı mı çıkmadık candan umut kesilmez hesabı mı bekliyorsunuz yoksa transferin bittiğine yönelik duyduklarım yanlış mı

SON DAKİKA: Fenerbahçe, Niang'in transferi için Al Saad'la görüştüklerini KAP'a bildirdi.

gitti gider . yerine dememkki bienvu mu ne işte onu almışlar

transfermarkta fenerbahce 3.lüge düsmüs kadro olarak :)

Radyo Sporda Iaquinta da Olabilir Amauride Toni de Dedi. A.Naci Küçük

transfer değerlendirmem:

muslera: son yıllarda kaleci sorunumuz vardı yerinde transfer 10 üzerinden 8

eboue: sağlam bir bek 10 ü 8

ujfalusı: defansa iyi bir tecrübe 10 ü 8

ceyhun: tsdki oyununa bakıp bir de geçen seneki o bölgede oynayan oyuncumuzu hatırlayınca 10 ü 6

selçuk: en önemli transferimiz yerli açısından çok önemli 10 ü 9

engin: riskli bir transfer 10 ü 5

sercan: kendini kanıtladı bursada geçen sene bursanın yanlış transfer politikaları nedeniyle yedek kaldı 10 ü 7

melo: sarptan sonra 10 ü 9

riera: 10 ü 7

elmander: 10 ü 6/7

Elmandere haksızlık ediyorsun renktaş ben çok yarar sağlayacağını düşünüyorum.

Aydınlar kafasını önce duvarlara vurur
42.gif

Sonra da intihar eder
hang.gif

Sonrada bizim halimiz böyle olur
yoji.gif

:D:D

Disco disco partizani diyorsun yani ? :D

Sarp ile bu sene alınan ortasaha oyuncularını ayıramıyorsan affederin o senin bilgi fakirliğin.

Sen anlatılanı anlamamak için uğraşsanda benim fikrim bu yönde. İzlemeden karar vermem ve kimseyi gaza da getirmem senin gibi. Sarp geldiğinde owwwwwwwwwwww vavvvvvvvv diyenler gitmesi için 1 rekat fazla namaz kılıyolardı ramazanda. Anlatmak istediğimi anla sonra gel futbol konusalım. Oyuncular üzerinde karar vermeye kalkarsak dünyanın en iyi takımıyız biz diyelim gitsin bence.

ibrahimseten Toni'de uzlasma olmadi, g.saray yabanci transferini su an itibari ile kapatti.. Son 6 saatte gelisme olursa benim icin buyuk surpriz olur..
,

ulan şu gerizekalı adamların 3 kuruş etmeyen nefeslerini hsilerini yalan sözlerini 3 ay burda paylaştınız ya renktaş gerçekten bu adam kadar sizlerede sinir oluyorum,bu adamların yalanlarını hala buralara koyuyorsunuz ya kaç kere salladılar kaç kere yediniz.

benim bilidğim bir yalan bir kere yenir arkadaş 2.defasında suç inanandadır.

Son 2-3 saati özert geçecek var mı? Transfer süresi doldu mu ve transferi kapattığımız falan söyleniyor.

Başkanın Transferde Biz Görevimizi Tamamladık Sözlerinden Yola Çıkarak Transferin Kapandığını Düşündüğünü Söyledi Nevzat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt