Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Senin ortamında demiş olabilirler Sarp için. N.Ş.A'da söylediklerinde haklısın. Ama aldığımız oyuncularda risk içeren 2 isim var bunlar Engin ve Sercan. Bunun dışında zor durumda bize gelen bir isim yok.

Sen Sarpla samanı bir tutarsan adama n'luyor derler. Senin ilk giriş cümlen "düşüşte oyuncular aldık" diyerek sallamandı. Bende kontr-sallıyorum sana.

Sarp ile bu transferleri bir araya koyma. Fazla FM'de oynama.

cık cık Türkiye ligi dışında takip ettiğin bir lig olmadıgı belli.. Spormax kapalı ise ben seniniçin bu yıllık ödeyeyim seneye değerlendirelim bu konusmalarımızı... Diğer oyuncuların hepsi yükselişteymiş saygıyla eğiliyorum önünde _o_

Yalnız harbi Riera PES'te çalım atamıyor. Ama atarsa da öyle bir vuruyor ki kaleye, topun hızına yetişemiyorsunuz. :D

arkadaşlar kusura bakmayalım ama bizim taraftar olarak biraz eksiklerimiz var adamları yönetimleri bi gaza getirdi paraya para demediler bizde o maddi krizlerden geçtik ama onlar gibi takımımıza destek olamadık .. yanlış anlaşılmasın bndde hiç sevmem fb taraftarlarını ama bu dönemde çok sahiplendiler maddi anlamdada çok fayda sağladılar .. bizde böyle birşeyler yapsak store lere aksak ..ama biz birtürlü birlik olamıyoruz... biliyorum saydıranlar olacak bana ama maalesef gerçekler bu... lütfen yanlış anlaşılmasın

Ne saydirmasi? Aci gercek bu. :o 10 tane saglam oyuncu alindi. Bir superyildiz olmadi diye milletin stada gitme, forma alma hevesi kacmis.

Ligtv'ye verdiği röportajda,Ünal Aysal transferlerin tamamlandığını söyledi.Sercan'dan sonra bi transfer olacağını sanmıyorum.

Yazıcı değişik bi transfer sistemi yaptık derken ne demek istedi anlayan var mı?

Sercan niye bildirilmedi daha?..

Galiba nasıl yazacaklarını düşünüyorlar..Türkiyede ilk kez böyle anlaşma olmuşya.

İlk transferimiz olan Elmanderi 20:45 te açıklamıştık

Belki kapanışı da 20:45 te yaparız

Ligtv'ye verdiği röportajda,Ünal Aysal transferlerin tamamlandığını söyledi.Sercan'dan sonra bi transfer olacağını sanmıyorum.

Yazıcı değişik bi transfer sistemi yaptık derken ne demek istedi anlayan var mı?

Satıştan pay falan mı?

sercanın üzerine bize bonservis filan mı ödediler :D

abi bunların çoğu transfer taraftarı ya,burda transfer nöbetinde sabahlara kadar yazanların adamların tek amacı ego tatmin etmek muhabbet etmek trabsfer transfer diye bğıranları maça geldilermi bilmem nerdeyim gelemem bilmem ordagelemem şöyle böyle, ee arkadaş sen maça gelmezsen forma almazsan nasıl alacak bu yönetim bu milyon dolarcıklar kolaymı zannediyorsunuz bugün sercanA verilen 3 milyon dolar ne emek biliyormusunuz 7 trilyon demek kafadan hep sitiyorsunuz, sabahklarada kadar şu adam alınsın bilmem stada gelicem bilmem fomra alıcam nidaları atıyorsunzu zaten birçoğunuzu bşirdaha ki transfer döneminde görecmeyeceğime eminim buralarda.

adam afedersiniz kendini yırtıyor burda hep beraber bir maça gitmek için tınlayan yok çünkü neden maça gelcek olan kim forum başında takım desteklemek varken, Soner abi yırtınma boşuna çoğu transfer taraftarı bunların!!

Fenerbahçe Ve Galatasaray İçin Özel İzin Verildiğini Söyledi Radyosporda 00:00 a kadar

Aydın'ı aldılar belki bizden o yüzden değişik geldi, Türkiye'de ilk kez Aydın Galatasaray'dan tamamen gitmiş olabilir.

Keşke.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt