Baran Zorlu
Tecrübeli Üye
- 18 Temmuz 2011
- 5.508
- 679
- 2.048
Cevap: Transfer Nöbeti
Seref aydın ugradı mı...?
Seref aydın ugradı mı...?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin ortamında demiş olabilirler Sarp için. N.Ş.A'da söylediklerinde haklısın. Ama aldığımız oyuncularda risk içeren 2 isim var bunlar Engin ve Sercan. Bunun dışında zor durumda bize gelen bir isim yok.
Sen Sarpla samanı bir tutarsan adama n'luyor derler. Senin ilk giriş cümlen "düşüşte oyuncular aldık" diyerek sallamandı. Bende kontr-sallıyorum sana.
Sarp ile bu transferleri bir araya koyma. Fazla FM'de oynama.
arkadaşlar kusura bakmayalım ama bizim taraftar olarak biraz eksiklerimiz var adamları yönetimleri bi gaza getirdi paraya para demediler bizde o maddi krizlerden geçtik ama onlar gibi takımımıza destek olamadık .. yanlış anlaşılmasın bndde hiç sevmem fb taraftarlarını ama bu dönemde çok sahiplendiler maddi anlamdada çok fayda sağladılar .. bizde böyle birşeyler yapsak store lere aksak ..ama biz birtürlü birlik olamıyoruz... biliyorum saydıranlar olacak bana ama maalesef gerçekler bu... lütfen yanlış anlaşılmasın
sercan ve martin marvin olsun![]()
24 00 a kadar uzatıldı renkdasımBitmedi mi transfer zamanı saat 5 'te?
24 detransfer saat kacta bitiyor?
Ligtv'ye verdiği röportajda,Ünal Aysal transferlerin tamamlandığını söyledi.Sercan'dan sonra bi transfer olacağını sanmıyorum.
Yazıcı değişik bi transfer sistemi yaptık derken ne demek istedi anlayan var mı?
Ligtv'ye verdiği röportajda,Ünal Aysal transferlerin tamamlandığını söyledi.Sercan'dan sonra bi transfer olacağını sanmıyorum.
Yazıcı değişik bi transfer sistemi yaptık derken ne demek istedi anlayan var mı?
Transfer bitti şimdi Armamızı destekleme zamanı, hep beraber https://www.gscimbom.com/forum/alpa...rumu/85307-once-nevizadeye-sonra-arenaya.html
sercanın üzerine bize bonservis filan mı ödediler![]()