Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ligtv'ye verdiği röportajda,Ünal Aysal transferlerin tamamlandığını söyledi.Sercan'dan sonra bi transfer olacağını sanmıyorum.

Yazıcı değişik bi transfer sistemi yaptık derken ne demek istedi anlayan var mı?
Heralde Ünal Reis bir acıklama yapar bu konuda...Sahsen benim hic bir fikrim yok bu konuda...

İtalyadaki Overseep aklıma geliyor ama:)

Aydın'ı aldılar belki bizden o yüzden değişik geldi, Türkiye'de ilk kez Aydın Galatasaray'dan tamamen gitmiş olabilir.

Keşke.

Aydın Sercana Karşılık Gitmedi.Musa Çağıran Gitti.Aydın Ve Serkan Kurtuluş Yiğit Gökoğlan İçin Teklif Edildi.Cevabı Bekleniyor...

Fenerbahçe Ve Galatasaray İçin Özel İzin Verildiğini Söyledi Radyosporda 00:00 a kadar

Özel izin için sabah başvurmuşuzdur. Yabancı transferi için anlaşamadıysak kapatmışızdır transferi, beklemenin anlamı yok bence daha.

Sanki izin özellikle 17.00'da alınmış gibi anlaşılmamalı.

Fransa ile Almanya'yı yenemeyeceksek hiç başlamayalım zaten gruba. En az onlar kadar iyi takımız potansiyel olarak, yenilmeyecek takımlar değiler.

Biz herkesi yenebiliriz.Zor bir grup itirazın mı var ? Ben zaten başka bir şey söylemedim.Kimse yenemeyiz demedi.

İMPARATORUN GLADYOTÖRLERİ yakında yeşil sahalarda

KAPTAN SELÇUK VE ACIMASIZ TAYFASI yola çıkıyor heyecan GSCimbom.com'da başlıyor

Formamı aldım,Lig tvmi bağlattım.Yeni sezona hazırım :D

Taraftarın hep Yanında..ŞANLI GALATASARAY!!

abi bunların çoğu transfer taraftarı ya,burda transfer nöbetinde sabahlara kadar yazanların adamların tek amacı ego tatmin etmek muhabbet etmek trabsfer transfer diye bğıranları maça geldilermi bilmem nerdeyim gelemem bilmem ordagelemem şöyle böyle, ee arkadaş sen maça gelmezsen forma almazsan nasıl alacak bu yönetim bu milyon dolarcıklar kolaymı zannediyorsunuz bugün sercanA verilen 3 milyon dolar ne emek biliyormusunuz 7 trilyon demek kafadan hep sitiyorsunuz, sabahklarada kadar şu adam alınsın bilmem stada gelicem bilmem fomra alıcam nidaları atıyorsunzu zaten birçoğunuzu bşirdaha ki transfer döneminde görecmeyeceğime eminim buralarda.

adam afedersiniz kendini yırtıyor burda hep beraber bir maça gitmek için tınlayan yok çünkü neden maça gelcek olan kim forum başında takım desteklemek varken, Soner abi yırtınma boşuna çoğu transfer taraftarı bunların!!

Nerden biliyorsun milletin içini....

Milleti zan altında bırakıyorsunuz...

İcimden bir ses diyorki bu Serkan ve Aydını Takasta kullanıp Yigiti alıcaz diyor:cool:

abi bunların çoğu transfer taraftarı ya,burda transfer nöbetinde sabahlara kadar yazanların adamların tek amacı ego tatmin etmek muhabbet etmek trabsfer transfer diye bğıranları maça geldilermi bilmem nerdeyim gelemem bilmem ordagelemem şöyle böyle, ee arkadaş sen maça gelmezsen forma almazsan nasıl alacak bu yönetim bu milyon dolarcıklar kolaymı zannediyorsunuz bugün sercanA verilen 3 milyon dolar ne emek biliyormusunuz 7 trilyon demek kafadan hep sitiyorsunuz, sabahklarada kadar şu adam alınsın bilmem stada gelicem bilmem fomra alıcam nidaları atıyorsunzu zaten birçoğunuzu bşirdaha ki transfer döneminde görecmeyeceğime eminim buralarda.

adam afedersiniz kendini yırtıyor burda hep beraber bir maça gitmek için tınlayan yok çünkü neden maça gelcek olan kim forum başında takım desteklemek varken, Soner abi yırtınma boşuna çoğu transfer taraftarı bunların!!

Cesurun kendisi Kıbrıstan geliyor arkadaşlar, zaman takımı destekleme zamanı

evet bir transfer dönemin daha sonuna gelmis bulunmakdayiz

yönetim bence cok iyi is cikardi artik bize düsen takimi nolursa olsun her mac desteklemek

ben imparatora güveniyorum insallah bu sene sampiyon olacagiz

İtalyada Coownership var.

renktaşlar bugün giremedim transfer dönemi bitmedi mi ? , son gelişmeler nelerdir?

Transfer Olsada Olmasada Güzel Kadro Kurduk Bence.Son Nöbetin TAdını Çıkaralım.KAdro Yapmaya Ve Sistem Oyuncu Değişilerini Tartışırız BolBol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt