Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değilde fatih terimin kallströmden iyisini alıcaz o yüzden kallströmü istemiyom dediği oyuncu nerde ben en çok onu merak ediyom:D

Culio'nun yollanarak 7 yabancı oyuncuda kalınması tam bir skandaldır :o
hocam bi sakin ya neyse artık yollandı napalım bu kadarmış,geçen seneki takım o kadar defolu ki 10 transfer yapıldı hala yetmiyor birazda Fatih hocaya güvenelim artık şu eleştiriyi bırakalım da taraftarlık yapalım dimi.

Fatih Terim'in ısrarla istediği hücum oyuncusu nerede?

Seneye anca burda olur.

roberto-soldado-photo-6413.jpg

gene baros sahtekarına kaldık yazık o sakatlanınca forvete kimi koyacaz bunu neden görmüyorlar oyun lkurucu yaratıcı oyuncu ve hızlı güçlü sarı kart görmeyen güçlü gerçekten savaşan arap bir forvet alamadılar sol bek almadılar 3 yer yazık hani dünyaca ünlü forvet gene barosa güven

keyifler nasıl renkdaşlar :) iş başvurum oldu yalovaya gidicegim çalışmaya istanbuldan artık memleket ora:D

Bunlar kime göre yildiz oyuncu ?

Hani Misimovice bisey demem adam almanyada yildizdi.

Lincoln yari yildiz .

Kalanina yildiz diyorsan ozaman Drogba falan ney ?

Drogba, Villa, Torres, Ibrahimovic, Rooney dünya yildizidir. Bunlardan kimi alabilecegini düsünüyorsun ki? Bazilari gercek anlamda bu capta oyuncular bekliyor. Felipe Melo, Muslera gibi adamlara burun kiviriyorlar sonra :) Gercekten bu beklentilerin boyutunu anlamakta zorluk cekiyorum.

Culio'nun yollanarak 7 yabancı oyuncuda kalınması tam bir skandaldır :o

fatih teriminde kusuru kendi aldıgı adamlarla takım kurmak istemesi.her güzelin kusuru olurmuş.az önce domatesci söyledi abi lekelilerden koyma dedim her güzelin kusuru vardır yegen dedi :D

Dönem bitene kadar iyi yabancı gelmezse Culio'nun gönderilmesini kimse açıklayamaz sanırım :o

Drogba, Villa, Torres, Ibrahimovic, Rooney dünya yildizidir. Bunlardan kimi alabilecegini düsünüyorsun ki? Bazilari gercek anlamda bu capta oyuncular bekliyor. Felipe Melo, Muslera gibi adamlara burun kiviriyorlar sonra :) Gercekten bu beklentilerin boyutunu anlamakta zorluk cekiyorum.

Ama idrak edemiyorlar :) Düşüşte isimler geliyormuşmuş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt